SAMO ŠTO JE ZATRUDNELA OTKRILA JE JEZIVU STVAR O SVOM BRAKU: Ono što im se DEŠAVA totalno ĆE VAS FRAPIRATI
Trudnica, Foto: Profimedia

AU

SAMO ŠTO JE ZATRUDNELA OTKRILA JE JEZIVU STVAR O SVOM BRAKU: Ono što im se DEŠAVA totalno ĆE VAS FRAPIRATI

Mislim da ne treba da brinete ali mislim da je uvek dobro biti svestan gde je vaš odnos i treba li da ga popraviti ili ne

Objavljeno:

–Upoznala sam svog partnera otprilike šest meseci pre nego što se korona dogodila. Viđali smo se tek nekoliko nedelja kad sam saznala da sam trudna s našom ćerkom. Iako se nismo tako dobro poznavali, oboje smo bili sigurni u našu neverovatnu hemiju, pa smo odlučili biti da budemo porodica – napisala je jedna žena za Mirror.

1 / 5 Foto: Profimedia

Srećni su zajedno i razmišljaju o drugom detetu, ali počela je jako da se brine da su propustili tu važnu fazu da budu par bez odgovornosti dece. Od tada nije bilo puno romanse među njima i brine se da to čini njihovu vezu ranjivom.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

– Mislim da ne treba da brinete ali mislim da je uvek dobro biti svestan gde je vaš odnos i treba li da ga popraviti ili ne. Nikada nije kasno za romantiku. Sada možete početi raditi one stvari za koje osećate da ste ih propustili. Važno je ponekad da se usredsredite na sebe i svoju vezu. Imajući gore navedeno na umu, zašto ne biste razgovarali o tome da na neko vreme odložite planove za bebu? Možda je period novnog povezivanja u paru ono što vam sada treba – odgovorila joj je Coleen Nolan.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.