IZAŠAO SVETLANIN INTIMNI SNIMAK: Svi su OVO ČEKALI, uradila je to (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK

IZAŠAO SVETLANIN INTIMNI SNIMAK: Svi su OVO ČEKALI, uradila je to (FOTO)

Na sajtovima za odrasle se mogu naći njeni eksplicitni snimci koj isu izazvali dosta kontroverzi

Objavljeno:

Svetlana Bilyalova je fitness model i influenserka i senzacija na društvenim mrežama, poznata po svojoj raskošnoj formi i slikama koje oduzimaju dah koje deli sa svojim pratiocima.

Rođena je 13. januara 1992. u Moskvi, Rusija. Iako je prilično mlada, shvatila je da su danas lepota i slava odličan način za napredak. Sa samo 26 godina vrlo je poznata, s više od 6,5 miliona pratioca na Instagramu i milionima lajkova i pregleda njenih slika i videa.

Od malih nogu počela se zanimati za modu i modeling. Nakon što je živela u Moskvi, preselila se u Los Angeles kako bi sledila svoje snove da postane model; Kada prođete kroz njen Instagram račun možete videti da reklamira mnoge poznate brendove. Svetlana, odnosno Sveta, kako sama sebe voli zvati, vodi web stranicu na kojoj se mogu kupiti majice i dukserice koje je dizajnirala. Odeća je pretežno crna, a dizajn je prilično jednostavan, pa se Svetlana odlučila za minimalistički pristup kada je u pitanju dizajn njene odeće.

Obožavatelji su joj napravili fan stranicu na Instagramu, koja ima preko 20.000 pratioca. Uređuje i objavljuje puno videa, a brine se da njeni pratioci budu zadovoljni tražeći mišljenje. Godine 2014. Svetlana je radila s Mirom Sezar, poznatom ruskom dizajnerkom koja je postala Svetin najbolji prijatelj i kao drugi menadžer kada je u pitanju posao. Tvrdi da je rad s Mirom bio 'doživotni san i ostvario se'. Zbog svog egzotičnog izgleda i pažnje koju je zadobila, imala je priliku pojaviti se u spotu Futurea “Low life” koji ima preko 500 miliona pregleda na YouTubeu, a kasnije ju je časopis Sports Illustrated proglasio 'Ljubavom damom dana' .

Na sajtovima za odrasle se mogu naći njeni eksplicitni snimci koj isu izazvali dosta kontroverzi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.