ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE TRAŽI MOMKA SA OVOLIKOM: "Želim da se UVERIM..." (FOTO)
Foto: Printscreen

poslušajte

ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE TRAŽI MOMKA SA OVOLIKOM: "Želim da se UVERIM..." (FOTO)

Manekenka Kendis Klos (22) iz Njujorka od potencijalnog partnera ne traži ni kule ni gradove, već natprosečnu inteligenciju!

Objavljeno: 15:26h

Iako je ova plavuša, s izgledom seksi barbike, postala popularna na stranici za odrasle "Only fans", ona je članica Mense, međunarodne organizacije najinteligentnijih ljudi, od svoje 17. godine. Njen IQ je 136, a takvih je svega dva odsto na svetu!

- Tražim nekoga s kim ću uživati u intelektualnom razgovoru, ko brzo kapira, duhovit je i ume da kontroliše emocije. Želim da se uverim da će se isplatiti ako ga vidim i drugi put. Ima mnogo muškaraca koji su privlačni, ali ako nisu inteligentni, ništa im ne vredi fizički izgled - kaže Kendis i pita se kako nekoj devojci može biti prijatno s muškarcem ako nema o čemu da razgovara s njim.

Međutim, čak i oni koji prođu test i dalje će biti na njenom testu, jer Kendis očekuje da budu dobro upućeni i u aktuelne teme o ekonomiji, istoriji, kulturi...

- Bila sam veliki štreber i volela sam prirode nauke i matematiku. Matematiku i sad volim - kaže Kendis i priznaje da je razočarana što je većina muškaraca "potcenjuje" jer misle da su njeni jedini aduti lepota i atraktivan izgled.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.