NAPUŠTA NAS! Voditeljka saznala da je TEŠKO BOLESNA uživo u emisiji (VIDEO)
Ali Mejer, Foto: Printscreen/Youtube

užas

NAPUŠTA NAS! Voditeljka saznala da je TEŠKO BOLESNA uživo u emisiji (VIDEO)

- Imam gomilu pitanja na koje još uvek nemam odgovor - rekla je jecajući

Objavljeno:

Poznata novinarka radila je uključenje uživo iz bolnice sa pregleda, a nije ni slutila da će upravo otkriti da je teško bolesna

Ali Mejer (41) je popularna novinarka iz Oklahome, a dok je radila uključenje uživo bila je potpuno opuštena dok nije saznala najgore vesti u svom životu.

Radila je prilog u želji da ženama skrene pažnju na važnost prevencije raka dojke i redovne preglede i tom prilikom se gledaocima javila iz ordinacije, a svoj prvi mamogram u životu je želela da podeli pred kamerama.

- Dakle, nadala sam se rutinskom mamogramu, ali evo kako je prošlo. Bila sam uverena da se neće desiti ništa posebno, međutim imam rak dojke - rekla je Ali u suzama svojim gledaocima.

- Imam gomilu pitanja na koje još uvek nemam odgovor - rekla je jecajući.

Voditeljka
foto: Printscreen/Youtube

- Sledeće nedelje idem na magnetnu rezonancu kako bi se rezultati potvrdili i kako bismo znali više o kanceru sa kojim se borim - dodala je.

Ali su lekari rekli da boluje od neinvanzivnog duktalnog karcinoma u desnoj dojci. Na njenu sreću, procenat preživljavanja je vrlo visok, ali će doktori morati da joj odstrane celu dojku.

- Užasan je to osećaj, činjenica da vam rak praktično jede telo - rekla je Ali koja je nakon operacije imala i rekonstrukciju koju je takođe snimila.

Srećom, uspela je da potpuno ozdravi i danas redovno ide na preglede.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.