ONO ŠTO JOJ DEČKO RADI U SE*SU UOPŠTE NIJE NORMALNO: Devojka ŠOKIRALA izjavom o postizanju VRHUNCA
Odnos, Foto: Profimedia

strasti

ONO ŠTO JOJ DEČKO RADI U SE*SU UOPŠTE NIJE NORMALNO: Devojka ŠOKIRALA izjavom o postizanju VRHUNCA

Pokušala sam sam da razgovaram s njim, ali optužuje me da nepotrebno stvaram svađu

Objavljeno:

Nedavno se jedna 26-godišnjakinja požalila kako se ona i partner, iako su pre imali dobar seksualni život, od kad zajedno žive više gotovo uopće ne seksaju. - Mislila sam da ćemo se više seksati jednom kada skupa uselimo, ali samo se više svađamo. Zajedno smo četiri godine i napokon smo se dogovorili da počnemo da živimo zajedno - rekla je.

1 / 8 Foto: Profimedia

Naime njegove su smene na poslu jako duge pa kući dolazi umoran i pod stresom. Tada večera, okupa se i ode da spava.

Seks
foto: Profimedia

- Kada imamo nešto slobodnog vremena, on igra PlayStation. Pokušala sam sam da razgovaram s njim, ali optužuje me da nepotrebno stvaram svađu. Mislila sam da ćemo se zbližiti jednom kad uselimo u zajednički stan, a on samo tvrdi da se jednostavno više ne slažemo."

Seks
foto: Profimedia

- S obzirom na to da je trebalo četiri godine da počnete živeti zajedno, možda je njemu zajednički život naprosto preveliki izazov i ne zna se s njim nositi. Razgovarajte s njim o njegovom životu s roditeljima i odrastanju, sigurna sam da to baš nije bilo idealno i da tu leže mnogi vaši problemi - odgovorila joj je terapeutkinja.

- Pokušajte i promeniti rutinu kada on dođe s posla; masažom ga, na primer, možete opustiti, oraspoložiti, ali inicirati seks - dodala je, a prenosi The Sun.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.