TIK TOKOM KRUŽI JEZIV SNIMAK! Dečak želeo da spase psa koji se DAVIO U BAZENU - usledila borba za DVA ŽIVOTA
Dečak i pas, Foto: Tik Tok Printscreen

UMALO TRAGEDIJA

TIK TOKOM KRUŽI JEZIV SNIMAK! Dečak želeo da spase psa koji se DAVIO U BAZENU - usledila borba za DVA ŽIVOTA

Na snimku se vidi kako štene nemačkog ovčara gleda u svoj odraz u bazenu pre nego što je izgubio ravnotežu i upao u vodu.

Objavljeno: 19:16h

Psić je pokušao da se izvuče iz vode, no nije uspeo te se snimak prebacuje na deo kada bespomoćna životinja pluta nasred bazena.

Nadzorna kamera porodične kuće u Argentini snimila je dramatičan trenutak u kojem je petogodišnji dečak spasio od utapanja dvomesečno štene. Na snimku se vidi kako štene nemačkog ovčara gleda u svoj odraz u bazenu pre nego što je izgubio ravnotežu i upao u vodu.

@pazcingolani hagan viral a mi primo que se lo merece? hoy el perro esta sano y salvo y muy feliz #perro #heroe #cachorro ♬ River Flows In You Violin - Musica Suave

U tom trenutku bazenu prilazi dečak koji je ugledao svog kućnog ljubimca te nije čekao ni sekundu. Uskočio je u vodu i dovukao psa do ivice bazena. Nakon toga do bazena je dotrčala i jedna žena koja je izvukla dečaka sa štenetom iz vode.

@pazcingolani Responder a @morezerbino ♬ Yellow - Coldplay

Iako se incident dogodio u septembru 2021. godine, sada je postao viralan na TikToku nakon što ga je objavila njegova sestrična.

Dosad je, naime, pregledan više od četiri miliona puta.

- Pas je danas zdrav i srećan - napisala je ona uz snimak te je i otkrila da se pas utapao 15 minuta te da mu je temperatura tela pala na samo 5 stepeni. Objavila je i snimak osam meseci nakon događaja na kojoj su pas i njegov maleni heroj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.