MASK NAKON ŠTO JE DOBIO DETE SA BIVŠOM, VEĆ JE VIĐEN SA DRUGOM: Razlika od 23 godine NIKOME ne smeta!
Ilon Mask, Foto: EPA-EFE/ALEXANDER BECHER

Pa svaka mu čast!

MASK NAKON ŠTO JE DOBIO DETE SA BIVŠOM, VEĆ JE VIĐEN SA DRUGOM: Razlika od 23 godine NIKOME ne smeta!

Elon Mask nedavno je uhvaćen u društvu svoje 23 godine nove mlađe devojke, australijske glumice Nataše Baset.

Objavljeno: 22:53h

Par je viđen kako ruča u jednom poznatom hotelu, gde sobe koštaju više od 1300 dolara po noći. Mask (50) i Bassett (27) viđeni su kako zajedno piju vino, jedu pomfrit i živahno čavrljaju dok su konobari "lepršali" oko njih. Par je potom, ruku pod ruku, izišao iz skupe zgrade.

Fotografije je objavio Daily Mail, mada ovo nije prvi put da je Mask viđen u društvu glumice.

Prvi put su uočeni zajedno u februaru, prilikom izlaska iz njegovog privatnog aviona u Los Angelesu, samo dva meseca nakon što su Musk i Grimes dočekali svoje drugo dete putem surogat majke.

Tko je Nataša Baset?

Baset je odrasla u Sidneju, a 2019. godine preselila se u New York kako bi pohađala dramsku školu. Ostvarila je nekoliko uloga u televizijskim serijama poput Hail! Kao i glumeći lik poznate pevačice Britni Spirs.

Glumom se bavi od 14. godine, kada je dobila glavnu ulogu u predstavi Romeo i Julija. Glumicu ćemo moći gledati i u nadolazećem biografskom filmu o Elvisu Presleju.

"Nataša naporno radi na izgradnji svoje karijere, a iako njemu ne smeta što se sad zna za njihovu vezu, podržava njenu želju da se proslavi svojim radom, a ne kao devojka Elona Maska, rekli su prijatelji.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.