SKINULA SE BAKA (76) U IZAZOVNI KUPAĆI: Zanemećete od PRIZORA, ovo nikoga ne ostavlja RAVNODUŠNIM! (FOTO/VIDEO)
Baka diže tegove, Foto: Instagram Printscreen

SJAJNa je

SKINULA SE BAKA (76) U IZAZOVNI KUPAĆI: Zanemećete od PRIZORA, ovo nikoga ne ostavlja RAVNODUŠNIM! (FOTO/VIDEO)

Džoan Mekdonald (76) ostavila je obožavatelje u čudu dok se razmeće svojom zapanjujućom figurom u bikiniju koji otkriva. Manekenka često deli svoje vežbe sa milionima fanova na Instagramu

Objavljeno: 18:14h

Baka nije časila časa, te se skinula kako bi pokazala svima svoje zavidno telo, iako je u osmoj deceniji života.

Džoan Mekdonald je kraljica fitnesa i zaista je u sjajnoj kondiciji – čak i sa 76 godina. Ovaj "guru" za vežbanje (kako je zovu) ima ogroman broj pratilaca od 1,6 miliona fanova gde često deli svoje savete o fitnesu, ali i mudrosti.

Sada, u jednom od svojih najnovijih snimaka, Džoan iz Kanade uzvratila je trolovima koji ne vole njeno telo i prozivaju je zbog izgleda.

Napisala je: "Prozivanje starijih ljudi zbog izgleda nije nova stvar, pogotovo zbog njihove kože i izgleda", napisala je i nastavila:

- Tužno je, ali istinito! Najgore od svega je što starimo (posebno mi žene) te stavove svakog pojedinca doživljavamo lično.

- Umesto da se divimo svojim telima, mi se stifimo. Bilo me je nekada sramota da obučem kupaći kostim. Gledala bih svoje telo i mislila da su mi noge kratke, listovi debeli, a guza preširoka. Bila sam svesna da starim, ali nisam dozvolila da me drugi ismevaju. Zato sam i krenula da više radim na svom telu - zaključuje ona.

Sada, ova baka postala je osoba kojoj se i mladi dive.

(Espreso/Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.