ZLOSTAVLJAO SOPSTVENOG SINA, TOLIKO DA SU MU MORALI AMPUTIRATI OBE NOGE: U zatvoru ga sačekao JOŠ VEĆI PAKAO
Foto: Printscreen/kent police

stigla ga kazna

ZLOSTAVLJAO SOPSTVENOG SINA, TOLIKO DA SU MU MORALI AMPUTIRATI OBE NOGE: U zatvoru ga sačekao JOŠ VEĆI PAKAO

Tužiće zatvor jer su ga navodno čuvari prepustili na milost i nemilost ostalim zatvorenicima

Objavljeno: 11:28h

Dva zatvorenika napala su docimera Tonija Smita koji je u zatvoru završio zbog zlostavljanja i maltretiranja sina, gađavši ga čarapama punjenim limom od tunjevine.

Smit je, kako navode britanski mediji, toliko zlostavljao svog malog dečaka da su morali da mu amputiraju obe noge, odlučio da zbog voog napada tuži zatvor i čuvare koji ga nisu zaštitili od stalih zatvorenika u zatvoru Svelsajd u Kentu.

Majkl Stjuart i Nejtan Odgers su više puta udarili Smita svojim improvizovanim koševima nakon što su ga vezali za krevet u ćeliji tokom incidenta.

Njih dvojica u početku nisu bili svesni identiteta svog “zarobljenika” i užasnog zločina koji je počinio, a kada su saznali, odlučili su da ga kazne zbog toga što je uradio u prošlosti.

Hapšenje, Lisice, Zatvor, Kazna
foto: Profimedia

Stjuart i Odgers, koji su i sami bili žrtve fizičkog zlostavljanja i zanemarivanja kada su bili deca, naneli su Smitu teže povrede u vidu višestrukih preloma zuba i modrica, zbog čega je morao da bude hospitalizovan.

Šest meseci ranije, Smit je osuđen na 10 godina zatvora zajedno sa devojkom Džodi Simpson nakon što su osuđeni za nanošenje brojnih preloma ekstremiteta njihovom malom sinu, što je rezultiralo otkazivanjem više organa i sepsom.

Njegove povrede, koje su uključivale i dislokaciju kuka i traumu glave, bile su toliko strašne da je mladić morao na operaciju amputacije obe noge u kolenu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.