KADA MU JE ŽENA PREDLOŽILA IMA ZA DETE OSTAO JE U ŠOKU: Sada ne PRIČAJU zbog TOGA, nije mogao DA VERUJE ŠTA ČUJE
Svađa, Foto: Profimedia

AUUU

KADA MU JE ŽENA PREDLOŽILA IMA ZA DETE OSTAO JE U ŠOKU: Sada ne PRIČAJU zbog TOGA, nije mogao DA VERUJE ŠTA ČUJE

Slažem se da je ime prilično neobično i da bi je verojatno svi zadirkivali - napisao je jedan Reddit korisnik

Objavljeno:

Jedan je budući tata ostao zatečen kad mu je trudna supruga rekla da njihovu ćerkicu koja uskoro treba da se rodi želi da nazove Vodolija.

Muškarac je naime podelio da će njih dvoje svoju bebu ako se rodi na vreme odnosno u terminu, po horoskopu biti Bik, a ako 'zakasni', Blizanac, ali nikako Vodolja koji je od 20. januara do 18. februara. Rekao je i da on i supruga već neko vreme užurbano smišljaju ženska dečja imena i svako je sastavio spisak od pet nadražih ali se ni za jedno još nisu odlučili.

Sinoć mu je supruga s "ogromnim osmehom na licu", rekla mu da je konačno smislila savršeno ime za njihovu djvojčicu ali je njegovo uzbuđenje kratko trajalo nakon što je saznao da je želi nazvati Vodolija.

- Pitao sam zašto, a rekla je da je to u čast njenoj majci, koja je živa i zdrava i željno iščekuje našu ćerku. Bio sam tako zbunjen, zašto?!. Rekao sam da ne želi jedna stvar bi bila nazvati je po svekrvi ali Vodolija se jednostavno čini prejeranim, no ona je briznula u plač jer ja, kaže, 'ne volim njenu mamu' i od tada nismo razgovarali... - ispričao je.

- Roditelji bi se trebali dogovoriti oko imena. To što ne želite neko ime ne znači automatski da mrzite osobu koja se tako zove... Ne znam kako se zove vaša svekrva, ali mora postojati i neki drugi način da joj se oda počast, a bez da dete nazovete Vodolija. Slažem se da je ime prilično neobično i da bi je verojatno svi zadirkivali - napisao je jedan Reddit korisnik.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.