DEČKO JOJ JE NAPRAVIO TORTU ZA ROĐENDAN, A TO JU JE TOTALNO UNIŠTILO: Grozno se OSEĆALA kada joj je REKAO OVO
Torta, Foto: Profimedia

a jojjj

DEČKO JOJ JE NAPRAVIO TORTU ZA ROĐENDAN, A TO JU JE TOTALNO UNIŠTILO: Grozno se OSEĆALA kada joj je REKAO OVO

Debela sam i bila sam debela puno pre nego što smo se nas dvoje upoznali - napisala je, a iako bi, kaže, i sama htela da izgubi nekoliko kilograma, nije mislila da njemu toliko smetaju

Objavljeno: 23:13h

Iako se većina ljudi za svoj rođendan posebno veseli rođendanskoj torti, pogotovo ako je još i napravljena kod kuće i pečena s ljubavlju jedna se žena na Redditu požalila kako ju je nedavno za rođendan 'dečko naljutio jer ju je sam spremio samo za nju...'

Anonimna žena je naime podelila kako ju je naljutila njegova 'posebna niskokalorična torta', a ispričala je da se grozno osećala jer već se već neko vreme bori s viškom kilograma, a sad je sigurna da i njemu smetaju.

- Dakle, juče mi je bio rođendan i moj dečko je proveo jutro praveći tortu. Bila je to tako slatka poslastica i izgledala je super ali čim sam zagrizla osetila sam...gorčinu - ispričala je.

Nastavila je, kaže, jesti pretvarajući se da je torta ukusna, a onda je on rekao: "Stavio sam samo pola doze šećera da bude manje kalorija!"

- Znam da je glupo, ali me to jako rastužilo - rekla je, posebno jer ju je nedavno i sam ne baš suptilno podsticao da smrša, predlažući joj čak i da 'zajedno broje kalorije koje unosi'...

- Debela sam i bila sam debela puno pre nego što smo se nas dvoje upoznali - napisala je, a iako bi, kaže, i sama htela da izgubi nekoliko kilograma, nije mislila da njemu toliko smetaju.

- U svakom slučaju, znam da bih trebala reći 'kako je obzirno od njega što mi je napravio tortu i potrudio da je učini zdravijom ali ne mogu... - podelila je, a drugi su je podržali u komentarima gde su joj poručili da ju potpuno razumeju.

- Da, slatko je što on brine o tvom zdravlju ali ne moraš zato i na rođendan misliti o tome da si debela, može ti dopustiti da jedan dan u godini uživaš u lepim (i ukusnim) stvarima! - napisala je jedna korisnica.

- Obavezno mu reci kako se osećaš jer sam ne može da zna - poručila joj je druga i dodala: "A u međuvremenu idi kupi pravu slatku tortu i uživaj!"

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.