MRZIM ŽENSKU DECU, ZAKAZAO SAM ŽENI ABORTUS: Čovek je razbesneo ceo Balkan ovom porukom!
Foto: AP/ Martha Irvin

kakav komad budale

MRZIM ŽENSKU DECU, ZAKAZAO SAM ŽENI ABORTUS: Čovek je razbesneo ceo Balkan ovom porukom!

Ukoliko se usprotivi i ne bude pristala na abortus, prvo ću je dobro naučiti pameti, naravno dobrim batinama
Objavljeno: 10:59h

Neimenovani muškarac razbesneo je ceo region pošto je objavio poruku u kojoj otkriva da je ženi zakazao abortus jer nosi žensko dete.

"Mrzim žensku decu", počinje svoju bezumnu tiradu ovaj, po svemu sudeći, Hrvat. "Nedavno sam sasvim slučajno saznao da mi je žena trudna i da nosi žensko dete. To je već treći put i do sada sam je uvek uspeo nagovoriti da abortira, jer mi žensko dete NE TREBA. Sada trudnoću krije i već je u drugom mesecu", piše on.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen: Facebook

"Dogovorio sam joj termin za abortus u jednoj privatnoj klinici. Ona to ne zna, i samo ću da je odvedem, jer ne želim da imam žensko dete. Tačnije, to i nije dete, dete je muško. Ukoliko se usprotivi i ne bude pristala na abortus, prvo ću je dobro naučiti pameti, naravno dobrim batinama, a onda ću da je isteram iz moje kuće, pa neka rađa i odgaja tu svoju devojčicu kako zna", piše ovaj hendikepirani čovek.

"Ja ću već sebi naći PRAVU ŽENU, ženu koja će rađati decu, a ne devojčice, i onako je nesposobna, već treći put ostaje trudna i treći put nosi devojčicu", zaključio je.

Većina komentatora na društvenim mrežama ogorčena je posle objavljivanja ovog pisma, a ima i onih koji smatraju da je reč samo o neslanoj šali.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.