BEBA ROĐENA DRUGAČIJA OD DRUGIH, ODMAH SU TO PRIMETILI NA NJOJ: Lekari su stajali u redu da je vide (FOTO)
Beba Mila i tata, Foto: Printscreen/Instagram

VAU

BEBA ROĐENA DRUGAČIJA OD DRUGIH, ODMAH SU TO PRIMETILI NA NJOJ: Lekari su stajali u redu da je vide (FOTO)

Svi su bili šokirani ovim fenomenom, ovako nešto se retko sreće !

Objavljeno:

Prošlog septembra, 25-godišnja Savana Luni, dizajnerka enterijera sa Floride, i njen 37-godišnji suprug Entoni postali su roditelji. Njihovo prvo dete , ćerka Mila, rođena je sa izuzetno dugom, gustom i tamnom kosom za tako malo dete. Čak je i bolničko osoblje bilo iznenađeno bujnom frizurom.

Savana Luni je u intervjuu za portal Dejli mejl priznala da babica koja je porađala, navodno nikada ranije u svojoj karijeri nije videla bebu rođenu sa tako bujnom kosom.

- Moja babica radi 30 godina i nikada nije videla takvu bebu kao što je Mila. Posle porođaja stalno je dovodila lekare da im pokažu kosu i oni su bili zaista začuđeni - rekla je ona .

Devojčica je rođena sa neobičnom kosom. Svi su bili šokirani

Istina je da Milini roditelji imaju gustu, tamnu i kovrdžavu kosu, pa je postojala šansa da će je imati i njena ćerka, ali Savana se kladila na suprotno.

- Njena kosa je bila veliko iznenađenje za nas jer je nikada nismo videli na ultrazvuku. Kada sam bila trudna, svi moji prijatelji su rekli da jedva čekaju da vide kakvu kosu će imati Mila - priznala je u intervjuu.

Nakon rođenja, devojčica je imala pramenove od skoro 3 cm dužine. Trenutno je 15 cm. Osmomesečna Milina mama pokušava da izmisli različite frizure za ćerku kako bi se osećala prijatno, ali priznaje da je kosa pomalo neposlušna. Posebno kada se kupa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.