BLAMČINA VEKA! Umesto CV-a poslao INTIMNI SNIMAK, njegova REAKCIJA je sve rekla
Žak Pol, Foto: Printscreen/TikTok

smejanje

BLAMČINA VEKA! Umesto CV-a poslao INTIMNI SNIMAK, njegova REAKCIJA je sve rekla

– Dobio sam mejlom potvrdu prijave i pisalo je da se prijavim da bih video status, što sam i učinio. Želeo sam da se uverim da je sve u redu.

Objavljeno:

Žak Pol iz Londona bio je u potrazi za poslom oko 18 meseci kada se konačno pojavila idealna prilika u sferi digitalnog marketinga u velikoj konsultantskoj firmi.

– Dobio sam mejlom potvrdu prijave i pisalo je da se prijavim da bih video status, što sam i učinio. Želeo sam da se uverim da je sve u redu. Onda sam video PDF rezultata polno prenosivih bolesti i zaprepastio se. Umesto propratnog pisma, poslao sam izveštaj lekara urologa – napisao je Žak.

Ipak, ima nečeg pozitivnog u toj priči, pošto je u lekarskom izveštaju pisalo da su rezultati na polno prenosive bolesti negativni. No, svakako se izblamirao jer je umesto tog izveštaja trebalo da bude propratno pismo za posao.

– Nisam hteo da reklamiram, nadajući se da to neće primetiti ili da neću trpeti posledice zbog toga. Mislio sam da će to pogledati neki razuman čovek, ali to se nije dogodilo. U roku od 72 sata dobio sam standardnu poruku da me odbijaju za posao – rekao je Žak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.