NOĆIMA NE MOŽE DA SPAVA, PROGANJA JE STRAŠNA STVAR: Ono što je URADILA DEČKU je VIŠE NEGO JADNO
Svađa, Foto: Profimedia

AUUU

NOĆIMA NE MOŽE DA SPAVA, PROGANJA JE STRAŠNA STVAR: Ono što je URADILA DEČKU je VIŠE NEGO JADNO

– No onda sam odjednom došla sebi, setivši se svog dečka, i stala

Objavljeno:

– Ne mogu da spavam, jer sam prevarila svog dečka poljubivši nekoga i malo je falilo da imamo seks. Ja imam 25, a moj dečko ima 27 godina. On je stvarno divan i ne znam što me nateralo da ga prevarim – napisala je jedna devojka za The Sun. Bila je na proslavi rođendana prijateljice kada joj je jedan muškarac prišao u baru. Oduševilo ju je koliko je zgodan, a kada je počeo razgovarati s njom, nije mogla da veruje koliko je srećna. Zamolio ju je za ples i onda su se poljubili, a zatim i izašli napolje i spremali su se da imaju seks iza kluba.

– No onda sam odjednom došla sebi, setivši se svog dečka, i stala. Rekla sam svom dečku da je neko pokušao da me poljubi i bio je iznerviran, ali nije puno rekao. Osećam se stvarno loše i jadno – nastavila je.

– Naravno da se osećate loše, ali sprečili ste da stvar ode dalje od poljupca. Nije bilo u redu varati, ali niste napravili ništa što se ne može oprostiti. Ako ništa drugo, ovo vas je nateralo da shvatite šta ste mogli izgubiti. Vreme je da razrešite svoje ojećaje i nastavite kanalisati svoju energiju u odnos koji imate – odgovorila joj je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.