OTIŠLA JE NA ODMOR SA TATOM I PRIJATELJICOM, PA SAZNALA STRAŠNU STVAR: Nije mogla da veruje SVOJIM OČIMA
Odnos, Foto: Profimedia

AUUU

OTIŠLA JE NA ODMOR SA TATOM I PRIJATELJICOM, PA SAZNALA STRAŠNU STVAR: Nije mogla da veruje SVOJIM OČIMA

Znajući da su tu samo ona, njena prijateljica i njen tata, pitala je prijateljicu zna li nešto o tome

Objavljeno:

Nakon što su neki TikTokeri na platformi podelili kako im je izgledao najgori odmor u životu, Amerikanka Autumn Ankerič prisetila se odmora na koji je išla sa svojim ocem i svojom najboljom prijateljicom, a njena je priča zasenila većinu drugih...

Njih troje su, rekla je, bili slobodni u isto vreme pa su odlučili zajedno otputovati na par dana, a sve je bilo super dok nije na podu očevog automobila ugledala omot od prezervativa. Znajući da su tu samo ona, njena prijateljica i njen tata, pitala je prijateljicu zna li nešto o tome. - Prvo mi je rekla da su se samo poljubili, a kad sam ju pitala zašto je na sedalu omot kondoma, rekla je kako je mislila da je 'sve samo sanjala...' - ispričala je Autumn za Jam Press.

Ona je, kaže, tada bila trudna pa to veče nije išla napolje već je prijateljica sama izašla, a kad ju je pitala zašto baš njen tata od svih slobodnih muškaraca, odgovorila joj je da je 'sama kriva' i da ju je praktički natjrala da to jer nije htela ići napolje s njom...

Prijateljice su se tada posvađale, no sutradan su ipak zajedno izašle ali ova ju je; zbog drugog tipa koji je takođe bio duplo stariji od nje; ostavila samu na plaži.

- Nakon toga ju više nikad nisam videla - ispričala je u svom TikTok videu koji je pogledan gotovo dva milionaa puta.

- Volela bih da imam vremeplov... - zaključila je za kraj, "da sa sobom na odmor povedem nekog drugog", prenosi The Sun.

(Espreso / Jam Press / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.