GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE PONUDILA MARATONSKI SE*S OD 16 SATI: Kada vidite i kome, neće vam biti DOBRO
Alina Henesi, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK

GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE PONUDILA MARATONSKI SE*S OD 16 SATI: Kada vidite i kome, neće vam biti DOBRO

Ipak, do kraja sezone Kokorin je samo jednom uspeo da zatrese mrežu rivala, a celokupnu takmičarsku godinu završio je na koti od 10 golova

Objavljeno:

Ruska glumica filmova za odrasle, Alina Henesi, je u jednoj TV emisiji podsetila na ponudu koju je pre nekoliko godina uputila fudbaleru Aleksandru Kokorinu.

Ponuda atraktivne Ruskinje te 2015. godine glasila je ovako, za pet pogodaka u poslednjih 10 kola- 16 sati intimnih odnosa sa tadašnjim fudbalerom moskovskog Dinama.

- Ako pre kraja prvenstva ruske Superlige postigneš pet golova, obećavam da ću ti priuštiti u znak zahvalnosti 16-satni maraton vođenja ljubavi - napisala je tada Alina Henesi fudbaleru u privatnoj poruci.

Alina Henesi
foto: Printscreen/Instagram/alinahenessy

Ipak, do kraja sezone Kokorin je samo jednom uspeo da zatrese mrežu rivala, a celokupnu takmičarsku godinu završio je na koti od 10 golova.

Naredne sezone prešao je u Zenit sa kojim je uzeo i titulu prvaka Rusije, a u međuvremenu je završio i iza rešetaka pošto je zajedno sa Pavelom Mamaevim napravio skandal, kada su zajedno pretukli jednog od predstavnika ministarstva Rusije.

Nakon izlaska iz pritvora Kokorin je nosio dres moskovskog Spartaka, a trenutno nastupa za Fiorentinu zajedno sa našim reprezentativcima Dušanom Vlahovićem, Nikolom Milenkovićem i Matijom Nastasićem.

Ipak pored maestralnog Vlahovića koji ima godinu iz snova, ruski napadač baš i nema prostora za igru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.