SUPRUG NA NJU NASKAČE SVAKO JUTRO, A ONDA JOJ URADI 1 STVAR: Konstantno je MUČI OVO OKO PREDIGRE
Odnos, Foto: Profimedia

OPALAAA

SUPRUG NA NJU NASKAČE SVAKO JUTRO, A ONDA JOJ URADI 1 STVAR: Konstantno je MUČI OVO OKO PREDIGRE

Ipak, kaže, ne može se naterati da mu prizna kako se oseća jer ne želi povrediti njegove osećaje, najviše zato što misli da su i problemi s erekcijom kod njega isključivo psihičke prirode

Objavljeno: 20:01h

Ja imam 56, a moj suprug 59. Zajedno smo 28 godina i imamo troje odrasle dece,a u poslednjih nekoliko godina naš seksualni život sve gori, napisala je žena anonimno terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre.

1 / 8 Foto: Profimedia

Njen je suprug, kaže, imao problema s postizanjem i održavanjem erekcije, no svaki put kad ju ujutro doživi, očekuje da to rezultira jutarnjim seksom 'na brzaka'.

- Seks je uvek gotov za nekoliko minuta, a ja glumim i ispuštam zvukove stenjanja iako uopšte ne uživam jer u tom činu nema nikakve romantike ni predigre - rekla je.

Ipak, kaže, ne može se naterati da mu prizna kako se oseća jer ne želi povrediti njegove osećaje, najviše zato što misli da su i problemi s erekcijom kod njega isključivo psihičke prirode.

- Možda vaš muž toliko voli jutarnji seks na brzaka jer se samo tad može osloniti na svoju erekciju - objasnila je Deidre i ženi savetovala da iskreno popriča s njim i da mu kaže kako primećuje promenu, te kako joj nedostaje veza kakvu su pre imali.

- Podstaknite ga i da poseti lekara kako bi se isključili svi medicinski razlozi njegovog problema s erekcijom - dodala je.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.