ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA ŠTA MORAJU RADITI NA AUDICIJI: Takvu GOLOTINJU svet još video nije (FOTO)
Shantal Monique, Foto: Printscreen/Instagram

ogolila se

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA ŠTA MORAJU RADITI NA AUDICIJI: Takvu GOLOTINJU svet još video nije (FOTO)

Model OnlyFansa tvrdi da njeni roditelji je nikako ne podržavaju u onome što radi

Objavljeno: 16:10h

Shantal Monique (32) zarađuje za život pokazivanjem svog tela na društvenim mrežama uključujući Instagram i OnlyFans, ali njena porodica to nikako ne podržava...

Model OnlyFansa tvrdi da njeni roditelji ne znaju većinu stvari vezanih za njen posao koji uključuje sadržaje za odrasle, uprkos tome što je u prošlosti bila model za Playboy.

Shantal Monique ima preko 1.4 miliona pratilaca na Instagramu i vodi podcast pod naslovom "Kava i dekolte", gde raspravlja o ljubavnim i seksualnim savjetima s kolginicom modelom Lynnie Marie, koja takođe pozira gola na platformi OnlyFans.

Ova seks bomba je podelila svoju priču na podcastu "Unutar OnlyFansa" i priznala je da je ideja da se bavi modelingom počela kada je pronašla časopise Playboy svog polubrata u njegovoj spavaćoj sobi, prenosi Daily Star.

"Od tog trenutka sam jednostavno odlučila želim biti u Playboyu", prisetila se. Uprkos tome što je sumnjala u svoje ambicije, Shantalin san se ubrzo ostvario kada se našla u Playboy vili u Los Angelesu na audiciji za časopis.

“Bio je to dan testiranja na livadi, svuda je bilo paunova, posvuda je bilo golih žena koje su samo šetale uokolo, mislila sam, wow. Ovo je velika stvar", rekla je u podcastu.

"Nikad se pre nisam tako skinula, bilo je strašno", prisetila se. Nakon što je upitana zna li joj majka da je bila na audiciji za Playboy, Shantal je priznala: "Nije tada znala i nikada neće saznati".

Nakon što je nastavila prodavati seksi fotke na OnlyFansu, Shantal je priznala da je skrivanje svog posla od roditelja postala sve teža borba.

"Bila sam mnogo otvorenija kad sam se počela baviti manekenstvom", rekla je. No, kada ju je Playboy potaknuo da otvori račune na društvenim mrežama u dobi od 18 godina, Shantal je priznala da su se vesti o njenoj karijeri brzo proširile.

"Napravila sam stranicu na Facebooku i to je obišlo celi moj grad, ljudi su me jednostavno počeli osuđivati ​​i širiti glasine o meni", rekla je.

"Porodica je otvoreno govorila da to nije posao i da samo traćim vreme. Tako da sam jednostavno prestala razgovarati s njima o tome, a oni su jednostavno prestali pitati. Zasigurno neću spominjati OnlyFans", zaključila je Shantal.

I dok je odluka da se njen izbor karijere zadrži u tajnosti smanjila dio negativnosti, Shantal je otkrila da još povremeno ima neugodnih trenutaka.

"Neko je rekao da nikad ne bih bio toliko očajan da radim OnlyFansu, a ja sam se iznutra smejala jer sam razmišljala, eh da samo je*eno znaš", ispričala je Shantal.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.