GLUMICA (50) GOLOTINJOM PODRŽALA UKRAJINCE: Eksplicitnije nije mogla, A TEK DA VIDITE GDE JE ISPISALA PORUKU (FOTO)
Caprice Bourret, Foto: Printscreen/Instagram

ORIGINALNO

GLUMICA (50) GOLOTINJOM PODRŽALA UKRAJINCE: Eksplicitnije nije mogla, A TEK DA VIDITE GDE JE ISPISALA PORUKU (FOTO)

Na fotkama koje je ova manekenka podelila može se videti kako je rukama prekrila gole grudi

Objavljeno:

Slavna američka glumica i model Caprice Bourret (50) pozirala je gola na Instgaramu sa natpisom "Je*eš rat", a sve u znak podrške Ukrajini zbog invazije Rusa.

Na fotkama koje je ova manekenka podelila može se videti kako je rukama prekrila gole grudi, a uz kompilaciju golišavih izdanja napisala je:

"Ne ratu", i dodala emotion slomljenog srca.

Izraživši kristalno jasno svoje mišljenje ova američka poznata ličnost podigla je i srednji prst.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Caprice je takođe pozvala svoje pratioce da doniraju bilo šta za pomoć onima koji beže od rata, objavljivajući fotke na kojima deli vrećice sa zalihama hrane.

"Puno ljubavi i podrške Ukrajini. Otišla sam u kupovinu potrebnih namirnica za pomoć narodu Ukrajine", napisala je uz heštegove.

Ova glumica je objavila i popis stvari koje su hitno potrebne, ali i spisak mesta na kojima se skuplja pomoć za ukrajinski narod.

Bila je preplavljena podrškom svojih pratioca i obožavaoca sa komentarima: "Bravo, ti si uvek u akciji", "Kakva inspiracija", "Divno je videti podršku širom sveta".

Golu fotku pogledajte OVDE.

Nakon vesti o ruskoj invaziji na Ukrajinu, Caprice se oglasila na mrežama i podelila tugu i zabrinutost zbog naroda u Ukrajini.

Napisala je: "Jednostavno nije opravdano napasti nezavisnu državu. Ovo je neprommišljena pretnja svetskom miru. Moja srca se saoseća sa narodom Ukrajine."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.