ZBOG OPKLADE OSTAO BEZ ŽENE: ''Mislila sam da je BOLESTAN, pukla sam i ostavila ga''
Razvod, Foto: Profimedia

prekipelo joj

ZBOG OPKLADE OSTAO BEZ ŽENE: ''Mislila sam da je BOLESTAN, pukla sam i ostavila ga''

Objasnila je da zna da “svi prolazimo kroz neke faze i steknemo i neke glupe navike, a ponekad samo trebada nam neko to kaže".

Objavljeno:

Jedna je žena nedavno na Redditu podelila kako je napustila muža jer se s prijateljem opkladio da će celu godinu pričati kao - malo dete.

Objasnila je da zna da “svi prolazimo kroz neke faze i steknemo i neke glupe navike, a ponekad samo trebada nam neko to kaže".

- Poslednjih godinu dana moj je muž tako imao naviku da priča kao beba. Isprva je bilo smešno, ali je brzo postalo grozno iritantno i neugodno - ispričala je, a iz privatnosti njihova četiri zida, kaže, tako je počeo govoriti i u društvu.

-Neposredno pre izbijanja pandemije bili smo u restoranu s nekim prijateljima a on je i s konobarom tako pričao što je bilo krajnje neugodno. Izašli bismo s prijateljima, a on bi došao i rekao mi "beba hoće još piva!" - ispričala je, što je njoj postalo nepodnošljivo.

1 / 4 Foto: Profimedia, Privatna arhiva

U šopingu je, dodaje, kao dete tražio sladoled i skakao gore-dole vičući "hoće sladojed!" Kako to nije prestajalo počela je, kaže, ozbiljno brinuti je li razlog njegovog ponašanja neki poremećaj ili bolest, kao na primer tumor na mozgu...

- Prvo sam ga pitala razume li zašto sam uznemirena i zamolila ,da mi pojasni radi li to namerno ili treba da potražimo lekarsku pomoć, a to ga je uplašilo pa je napokon priznao da je razlog - opklada s prijateljem, te da tako ne priča samo na poslu jer su oboje svesni da ga ne bi dugo zadržao pa je prema dogovoru posao izuzetak.

- Svesno je odlučio ugroziti svoj brak. Za koju nagradu? Za opkladu? - pitala se i dodala da ga je nakon mnogo svađa i suza, odlučila napustiti i preseliti se kod svoje sestre na neko vreme.

- Nadam se da je bilo vredno toga - zaključila je, prenosi 22 worlds.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.