ODVRATAN PRIZOR: Devojka pokazala kako koristi WC ŠOLJU I ZGADILA 4 MILIONA LJUDI, FUJ!
Tiktokerka, Foto: Printscreen/Tiktok

užas

ODVRATAN PRIZOR: Devojka pokazala kako koristi WC ŠOLJU I ZGADILA 4 MILIONA LJUDI, FUJ!

Pokušala je da bude inovativna pa je naletela na komentare gađenja. Ova devojka je na Tik Tok aplikaciji pokazala kako koristi wc šolju

Objavljeno:

Mladi ljudi ponekad otkriju divne i vrlo praktične nove stvari, a ponekad, u želji da deluju pametno, urade potpunu glupost i misle da su otkrili nešto novo.

Eto, upravo tako se može opisati novi video koji je hit na društvenim mrežama, a koji je pogledalo 4,4 miliona ljudi, i većini se zgadilo!

Naime, jedna tiktokerka odlučila je da na toj društvenoj mreži sa svojih 11,6 miliona fanova podeli novi trik – snimila je sebe kako sedi naopačke na WC šolji, dok joj vodokotlić služi kao stočić!

Ona je poručila svojim pratiocima da će im video "zauvek promeniti živote", a zatim napisala "do sada ste kakili pogrešno".

- Želim da vršite nudžu okrenuti naopako, dok grickate omiljene grickalice, gledate omiljenu seriju. To je ubedljivo najbolje - napisala je i objavila snimak sebe kako stavlja tablet i grickalice na vodokotlić, a zatim seda okrenuta naopako, licem ka vodokotliću.

I dok je tek nekoliko njih reklo da to uopšte nije loša ideja, većina je bila zapanjena idejom.

- Odbijam da hrana uđe u kupatilo

- Sve je to kul, ali ko još jede u kupatilu? - samo su neki od komentara.

Među komentatorima se javio i izvesni dr Ajdin iz Turske, koji je poručio da bi "video trebalo da se završi u roku od pet minuta, inače češ dobiti hemoroide (ako sediš predugo)".

I drugi su upozoravali da sedenje na WC šolji naopako nije dobra ideja jer postoji rizik od infekcije bakterijom Ešerihijom koli, ukoliko dođe do kontakta sa fekalijama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.