MARINA SEKLA MUŽA NA KOMADE DOK JE JOŠ UVEK DISAO! Kad je saznala šta je URADIO, pao joj MRAK na oči (VIDEO)
Marina Kohal, Foto: Printscreen/Youtube/ Россия 24

"savršeno ubistvo"

MARINA SEKLA MUŽA NA KOMADE DOK JE JOŠ UVEK DISAO! Kad je saznala šta je URADIO, pao joj MRAK na oči (VIDEO)

Endi i Marina imali su dete koje je nakon zločina zbrinuto u sirotištu

Objavljeno:

Poznati ruski reper Endi Kartrajt (30) pronađen je mrtav sa masakriranim telom nakon što ga je supruga Marina Kohal (37) raskomadala, a dodatnom istragom i obdukcijom utvrđeno je da je još bio živ u trenucima dok ga je sekla na komade.

Kartrajt, čije je pravo ime Aleksander Juško, umro je u julu 2020. u svom domu u Sankt Peterburgu prilikom slučaja koji je dobio definiciju “savršenog ubistva”.

Njegova supruga Marina priznala je da je isekla telo i da je delove tela čuvala u frižideru, ali tvrdi da ga nije ona usmrtila, već da je umro usled predoziranja drogom.

Navela je takođe da se na ovaj monstruozni potez odlučila kako bi “sprečila fanove da saznaju da je umro tako neslavnom smrću” Umesto toga, planirala je da im kaže da je nesstao, prenosi ruska Gazeta.

Ruski organi za sprovođenje zakona prvobitno nisu pronaašli dovoljno dokaza da Marina ubila svog muža ili da je on čak namerno ubijen.

Međutim, svakako je bila jedina osumnjičena za smrt, a Kartrajt je navodno imao preljubničku vezu sa 26-godišnjom obožavateljkom Nađom Romanenko.

– Viđali smo se i imali odnose u mom stanu koji sam iznajmila u blizini njegovog stambenog bloka. Sretali smo se svaki dan, a Marina nije znala za to – rekla je navodno Nađa, prenosi Dejli star.

Novi dokazi koji su se pojavili govore da je Kartrajt i dalje bio živ kada mu je telo raskomadano, ali verovatno onesvešćen, pa nije osećao muke kroz koje je prošao.

Takođe se navodi da se veruje da je Marina sakrila neke od njegovih organa, pošto je obdukcijom utvrđeno da nedostaju sedam organa, dok neki od njih nisu imali ni kap krvi, prenosi Kosmopolskaja pravda.

Endi i Marina imali su dete koje je nakon zločina zbrinuto u sirotištu.

Novo suđenje trebalo bi da bude održano kasnije ovog meseca, a Marina Kohal će biti u kućnom pritvoru dok se ne okonča istraga.

Bonus video:

00:10

Pas došao da traži obolelog vlasnika u UKC Kragujevac

(Espreso/The Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.