NIJE ZA OSETLJIVE! Sela na stolicu i uradila nešto NEMOGUĆE, iza svega stoji tužna priča (VIDEO)
Bridžet, Foto: Printscreen/TikTok/noodlesslutt

AUU!

NIJE ZA OSETLJIVE! Sela na stolicu i uradila nešto NEMOGUĆE, iza svega stoji tužna priča (VIDEO)

Znam da ovo nije normalno, da to ne bih trebala da radim, pa sam zato poslednji put tako što izvela kada sam bila klinka

Objavljeno:

Devojka (21) iz SAD-a proslavila zahvaljujući tome što pati od neobičnog poremećaja. Na TikToku je znaju kao Bridžet, a fanove je iznenadila tako što je sela na stolicu i okrenula noge na gore u nemogući položaj, tako da je delovalo kao da je nešto iščašila. U jednom trenutku se čak čulo da joj je krculo koleno ili kuk.

Ona nije navela o kojem je poremećaju reč, ali kaže da nema novca za specijalistički pregled. Međutim među milionima gledalaca našli su se neki koji misle da znaju o čemu je reč. Naime oni tvrde da je Bridžet boluje od Ehlers-danlosov sindroma.

@noodlesslutt

posting this first draft since a lot of y’all commented expecting to hear a crack??

♬ original sound - bridget ?

U pitanju je nasledna bolest kolagena obeležena preteranom pokretljivošću zglobova, preteranom rastegljivošću kože i krhkošću svih tkiva.

“Znam da ovo nije normalno, da to ne bih trebala da radim, pa sam zato poslednji put tako što izvela kada sam bila klinka”, napisala je Bridžet uz video koji je snimila prošle godine, a objavila na svom profilu tek nedavno.

Bonus video:

04:55

BRZE VESTI 13.12.2021. 15:55

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.