"SRUŠIO MI SE CEO SVET": Petrova devojka pronašla STRAVIČNE SNIMKE, odmah pomislila na sina!
Ilustracija, Foto: Profimedia

idilična bajka nestala u trenutku

"SRUŠIO MI SE CEO SVET": Petrova devojka pronašla STRAVIČNE SNIMKE, odmah pomislila na sina!

Kada je ugledala fotografije ona je počela da vrišti i odmah je pomislila da je u pitanju velika greška

Objavljeno:

Majka iz Velike Britanije, čiji je dečko Petar optužen za pedofiliju, opisala je kako je izgledao momenat kada je saznala strašnu vest i kako je smogla snage da svog sina pita ono što se nadala da nikada neće morati.

Rozi Nelson, 48- godišnja majka, verovala je da je pronašla savršenog partnera, kada je upoznala 39-godišnjeg Petra Lorama. Njih dvoje proveli su zajedno četiri godine, a sa njima je često boravio i njen maloletni sin.

Njena idilična bajka nestala je onog trenutka kada je pronašla misterioznu memorijsku karticu na njegovom poslu. Na njoj je pronašla 240 videa i 204 fotografija na kojima se vidi zlostavljanje dece, a svi sadržaji skinuti su sa dark veba.

Kada je ugledala fotografije ona je počela da vrišti i odmah je pomislila da je u pitanju velika greška.

Ali na žalost to nije bio slučaj. Petar je u međuvremenu pritvoren, ali Rozi kaže da njen život više nikada neće biti isti.

- Srušio mi se ceo svet. To je najužasnija stvar koju sam videla u svom životu. Bila sam u potpunom šoku - rekla je Rozi.

Ona je medijima rekla da ne može ni da izusti šta joj je sve prošlo kroz glavu, ali ono što joj je odmah prošlo kroz glavu bio je njen sin.

- Najgora stvar na svetu je kada morate da pitate svoje dete tako nešto. Uvek me je mučilo što moj sin i on nisu bili previše bliski, ali sam danas zahvalna na tome - rekla je ona.

Ona je dodala da iako se plašila odgovora, morala je da smogne snage i sazna istinu.

Rozi se u međuvremenu sa sinom preselila u drugi grad i u slobodno vreme volontira u organizaciji koja pruža podršku deci koja su doživela seksualno nasilje.

- I dalje mi je cela situacija neverovatna. Delovao mi je potpuno normalno. ne želim više nikada da ga vidim. Šta god da uradi neće moći da promeni ono što je uradio, uživao je gledajući mališane kako pate - rekla je Rozi.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.