BOLESNO! KRISTINA MASAKRIRALA DETE, TVRDILA DA IMA JAK RAZLOG ZA TO: Lekari ostali u ŠOKU!
Žena, Foto: Profimedia

bože sačuvaj

BOLESNO! KRISTINA MASAKRIRALA DETE, TVRDILA DA IMA JAK RAZLOG ZA TO: Lekari ostali u ŠOKU!

Ona se nakon užasnog čina obratila komšijama sa molbom da pozovu lekare da spase njenog sina i ispričala im je šta je uradila

Objavljeno:

Kristina Litvina (25) iz ruskog Jekaterinburga rasekla je nožem svog dvogodišnjeg sina Leva, u pokušaju da “istera demone iz njega”.

Ona se nakon užasnog čina obratila komšijama sa molbom da pozovu lekare da spase njenog sina i ispričala im je šta je uradila.

Kako prenosi Daily star, lekari su “prebledeli” kada su došli na lice mesta 12. avgusta i zatekli dete u užasnom stanju, ali su srećom uspeli da mu spasu život.

Odmah je na lice mesta došla i policija, a prilikom hapšenja Kristina im je rekla da je morala da uradi “demonsku operaciju”, kako bi isterala zle sile iz tela svog deteta.

Jedan od stanovnika Jekaterinburga, koji je i pozvao hitnu pomoć, opisao je da je zatekao dete potpuno krvavo i da nikad ništa slično nije video.

– Krvi se prolila po celom telu, Svašta sam video u životu, ali ovako nešto nikada. Niko od nas nije spreman da vidi ovakve prizore – naveo je komšija za lokalne medije.

Nakon što su joj saopštili da je život njenog deteta spasen, Kristina je mirno dočekala tu odluku, a obratila se policajcima rečima: “Kako ne razumete, morala sam da isteram njegove demone”.

Žena se tereti za pokušaj teškog ubistva i sada je čeka dugogodišnja robija.

– Predviđena kazna za ovaj težak zločin je do 15 godina zatvora. Žena je priznala krivicu tokom ispitivanja, svesna je šta je uradila, ne kaje se, a kategorički ostaje pri tvrdnjama da je htela da istera demone – navodi se u saopštenju Istražnog komiteta Rusije.

kako prenose mediji, majka koja se po svoj prilici bavila “misticizmom” nedavno se razvela od muža, a takođe je prodavala i modnu odeću na društvenim mrežama.

Prijateljima je poznata kao vedra i vesela osoba.

Bonus video:

00:08

MASAKR U PEŠTERU

(Espreso / Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.