MANIJAK JE MONIKU PRATIO PO IZLAZU IZ PRODAVNICE: Jedva ga se otarasila, iznela kako je saznao da ŽIVI SAMA!
Monika Havarcova, Foto: Instagram/monikaa_az

au

MANIJAK JE MONIKU PRATIO PO IZLAZU IZ PRODAVNICE: Jedva ga se otarasila, iznela kako je saznao da ŽIVI SAMA!

Moniku je pratio manijak koga je primetila kada je prešla ulicu na mestu na kojem obično nema nikog oko nje

Objavljeno:

Ruskinja Monika Havarcova (29) iz Sankt Peterburga umalo je silovana kada se pre četiri dana u večernjim satima vraćala iz prodavnice.

Moniku je pratio manijak koga je primetila kada je prešla ulicu na mestu na kojem obično nema nikog oko nje.

– Kada sam čula da neko ima bukvalno istu putanju kao ja, okrenula sam se i primetila čoveka od oko 40 godina sa kačketom na glavi kako odjednom skreće pogled i pravi se da ne ide kuda i ja. Tada sam namerno prešla preko ulice kod dela gde retko ko prelazi. Uzela sam telefon i pravila se da kucam poruku, a uključila sam kameru da vidim da li je iza mene. Bio je još tu! Tada sam videla komšiju i rekla mu da obrati pažnju na osobu iza mene i da ako može krene sa mnom. Taj stariji komšija pratio me je do ulaza. Rekao mi je da je i njemu taj muškarac iza bio jako čudan – napisala je Monika na Instagramu.

Potom je dodala kako je otkrila da je manijak odabrao baš nju.

– Jednom mi je drugarica pričala da jedan manijak kod nje u kraju vreba žene koje žive same. Prethodno ih prati u prodavnicu gde kupuju najosnovnije namirnice. Ovaj koji je mene verovatno hteo da siluje sigurno je prethodno označio po tome što sam svaki dan dozila u isti supermarket kupujući gotovo identične stvari. Zaključio je da živim sama i krenuo je da me napadne. Vi koje živite same, dobro se pazite i nemojte da idete uvek u istu prodavnicu. Nikada ne znate kome će to da zapadne za oko – napisala je Monika.

U komentarima je dobila dosta podrške, a bilo je i žena sa sličnim iskustvima.

“Moja sestra je napadnuta zbog identičnog tajminga kada se vraćala istim putem svako veče sa fitnesa”, “Ukoliko želite da sačuvate sebi mir i budete bezbedne, poslušajte Moniku, u pravu je. Menjajte prodavnice, put do kuće, upašćete nekom od njih u radar”.

Bonus video:

01:59

MANIJACI NAPADAJU USRED BELA DANA! Iz Centra za bezbednost savetuju: Žene, nosite suzavac i elektrošokove!

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.