Jesi normalna? Udavila je sina jer je zatekao u krevetu sa dedom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook / Veronica Panarello - Innocente

lujka!

Jesi normalna? Udavila je sina jer je zatekao u krevetu sa dedom! (FOTO) (VIDEO)

Veronika Panarelo udavila je svog sina Lorisa Stivala električnim kablovima i ostavila njegovo telo u kanalu u mestu Santa Croce na Siciliji
Objavljeno: 10:52h

Majka koja je ubila svog osmogodišnjeg sina, samo zato jer je nesrećni dečak slučajno saznao da je ona u vezi sa njegovim dedom, osuđena je na 30 godina zatvora u Italiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Veronika Panarelo je udavila svog sina Lorisa Stivala električnim kablovima i ostavila njegovo telo u kanalu u mestu Santa Croce na Siciliji.

Panarelo je nakon ubistva pokušala da se pretvara da je njen sin otet, rekavši policiji da ga je poslednji put videla kada ga je ostavila u školi i da ga nije bilo kada je došla po njega poslepodne.

Policija je počela da sumnja u priču dečakove majke nakon što je pregledala nadzorne kamere u školi, čiji se snimci nisu poklapali s njenom pričom.

Na kraju je proglašena krivim za ubistvo i prikrivanja tela.

Kada je priznala ubistvo, Veronika je pokušala da optuži oca svog supruga Andreu Stivala, tvrdeći da joj je on pomogao da nađe mesto gde će baciti dečakovo telo, a potom ga i lično ubio, a sve zbog toga jer ih je nesrećni dečak uhvatio tokom seksa. Stival je najavio tužbu za klevetu.

(Espreso.co.rs / Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.