STRAVIČAN SNIMAK UBIJANJA KRUŽI INTERNETOM! Gledajte ovo na sopstvenu odgovornost! (VIDEO)
Ubica kućnih ljubimaca, Foto: Foto: The Sun/Video Printscreen

jezivo

STRAVIČAN SNIMAK UBIJANJA KRUŽI INTERNETOM! Gledajte ovo na sopstvenu odgovornost! (VIDEO)

Umesto da ga osude za okrutnost prema životinjama - za šta je predviđena maksimalna kazna od šest meseci - policija u Saseksu optužila je Stiva za krivična dela, tvrdeći da kućni ljubimci predstavljaju imovinu

Objavljeno:

Jedan čuvar je proglašen krivim za ubistvo devet mačaka i ranjavanje još sedam životinja. Na snimcima sa sigurnosnih kamera se vidi kako 54-godišnji Stiv Buket napada nožem mačku. On je ubio ili povredio ukupno 16 kućnih ljubimaca u Brigtonu, u Istočnom Saseksu.

Buket je danas proglašen krivim za 16 krivičnih dela u vezi sa mačkama i posedovanjem noža na sudu Čičester Kraun. Mogao bi se suočiti sa do deset godina zatvora, prenosi The Sun.

Umesto da ga osude za okrutnost prema životinjama - za šta je predviđena maksimalna kazna od šest meseci - policija u Saseksu optužila je Stiva za krivična dela, tvrdeći da kućni ljubimci predstavljaju imovinu.

Sigurnosni snimci pokazuju trenutak kada je Buket udario jednu od svojih žrtava nakon što se sagnuo da bi mazio mačku u prolazu koji je povezivao Čurč Strit i Nort Road u Brightonu.

Ubica kućnih ljubimaca

Tada se može videti kako izvlači nešto iz torbe pre nego što je pokušao da udari mačku. Mačka tada beži sa lica mesta.

Policajci su rekli da je CCTV imao ključnu ulogu u hvatanju Buketa.

Njegovi napadi na mačke trajali su nekoliko meseci između oktobra 2018. i juna 2019. godine.

Ubijeno je devet mačaka - Hendrik, Tomi, Hana, Alan, Nanci, Gizmo, Kio, Olie i Kosmo, dok je još sedam povređeno, a video snimak možete da pogledate OVDE


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.