Leš bez kapi krvi, telo s prezervativom u anusu... 5 misterija koje NIKADA NISU REŠENE! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Giphy

jeza u najavi

Leš bez kapi krvi, telo s prezervativom u anusu... 5 misterija koje NIKADA NISU REŠENE! (FOTO) (VIDEO)

Bila je potpuno gola na krevetu, licem okrenuta prema dole. Bila je silovana, a iz anusa joj je još uvek virio prezervativ...
Objavljeno: 12:50h

2. Eloiz Verborn de Vagner-Bosket

Idilično ostrvo Galapagos najčešće se povezuje s radom Čarlsa Darvina, "oca" teorije evolucije, ali 1934. tamo se dogodilo nekoliko nikada razjašnjenih ubistava o kojima je 2013. godine snimljen i poznati dokumentarac "The Galapagos Affair: Satan Came to Eden".

foto: Printscreen Youtube/SIArchives

Nakon što su na nenaseljeno ostrvo Floreana stigla dva para iz Evrope, tamo je došla i austrijanka Eloiz koja je sama sebe nazivala "baronicom". S njom su došla i njena dva ljubavnika - Robert i Rudolf koje je ostalim stanovnicima predstavila kao arhitekta i inženjera koji će joj tamo pomoći u izgradnji elitnog hotela.

Da li je to dete sa druge planete? Smete li da ga pogledate u oči? Crne su! (FOTO)

Po dolasku na ostvro "baronica" se proglasila "caricom", a sa sobom je uvek nosila knjigu koju je smatrala najvrednijom imovinom - "Sliku Dorijana Greja", piše Njujork Tajms.

Iako su svi oni priželjkivali život u samoći i izolaciji, reporteri su redovno dolazili na ostvro oko hiljadu kilometara udaljen od zapadne obale Ekvadora. Nakon što je svima otkrila da planira da napusti ostrvo i skrasi se na Tahitiju s ljubavnikom Robertom, "baronica" je nestala, a ubrzo nakon toga i njen drugi ljubavnik Rudolf. Njihova tela nikada nisu pronađena niti je poznato ko ih je ubio ili zašto je to učinio, a teorija o tome je mnogo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.