Paranormalni svet: 17 najstrašnijih priča ikada, a zbog jedne ćete okrenuti sva ogledala u kući! (GIF)
Foto: Printscreen/Youtube

ONI SU TAMO NEGDE

Paranormalni svet: 17 najstrašnijih priča ikada, a zbog jedne ćete okrenuti sva ogledala u kući! (GIF)

Spremite se za tihu jezu stvarnog života, jer ove stvari su se zaista dogodile
Objavljeno:

6. Duh na nišanu

- Odlučila sam da se oprobam u streljaštvu i počela redovno da idem u streljanu. Svaki put bih primećivala šta se dešava oko mene, ko sve dolazi i slično, sve dok nije počela da se pojavljuje neka žena pored mene, koja je takođe nišanila, ali nikada nisam mogla da primetim momenat kada je dolazila i odlazila. Bilo mi je pomalo čudno, sve dok nisam čula priču o ženi koja je došla pre par godina, uzela pištolj, prišla meti i ubila se njime. Više ne idem tamo.

foto: Giphy

7. Duh "pčele-džibuha"

- Kao dete, moj rođak je imao imaginarnog prijatelja koga je zvao "pčela-džibuh". Rekao je da je taj njegov prijatelj bio dobro čudovište koje mu je govorilo šta da radi. Njegovu majku je to podsetilo na Belzebuba, demona, i naredila mu je da prestane da se "druži" sa njim. Kada sam ovo pričao svojoj devojci, bili smo u kolima - i odjednom su se upalila svetla na njima i telefoni su se poremetili. Rekla mi je da prestanem da pričam i da to nikada više ne pominjem.

foto: Giphy

8. Slomljeno staklo i duhovi koji plaču

- Pre par godina živela sam u jednoj maloj staroj kući iz 1920-ih sa svojom drugaricom. Kada smo se uselile počele su da se dešavaju čudne stvari - staklo bi pucalo ili padalo samo od sebe. Zatim je iz kupatila počelo da se čuje kao da neko povraća i jeca. Mislila sam da je moja prijateljica, pa sam je ostavila na miru. Ali to se čulo i narednih par meseci. Kada sam je pitala da li je dobro, ona mi je rekla da jeste i da je mislila da sam to bila ja. Nismo nikada shvatile ko je to mogao biti.

foto: Giphy

9. Misterija šibica

- Živela sam sa ocem i maćehom u jednoj kući u kojoj su se dešavale čudne stvari. One bi naprosto nestajale, zavese su se pomerale i svašta još, ali se nikada nije desilo ništa što bi nas povredilo. Jednom smo maćeha i ja ostale same kod kuće i osetile smo miris upaljenih šibica. Kada smo pronašle da je to bilo u špajzu, videle smo da je na podu bila velika gomila upaljenih šibica, koje niko nije mogao da upali jer smo bile same. Mesec dana kasnije smo se trkom iselili.

foto: Giphy

10. Misteriozna figura na slici

- Sedeo sam sam kod kuće sa prijateljem koji je zadremao sedeći, dok je moja mama bila u prodavnici. Odlučio sam da isprobam kameru na novom telefonu slikajući prijatelja. Dve nedelje kasnije ponovo sam vrteo slike i video da se na njoj nalazi tamna figura koja stoji par metara iza mog prijatelja i liči na moju majku, osim što je od blica imala svetleće oči kao mačka. Čudno, soba je bila osvetljena, a ona je bila vrlo tamna i nekako zlobna. Kada sam pokazao prijatelju bili smo zajedno začuđeni, jer majka tad nije bila u kući. Nakon toga, silueta sa slike je samo nestala.

foto: Giphy

11. "Došao si u moju kuću, sad sam ja došao u tvoju"

- Pre par godina sam odlučio da posetim staro napušteno zdanje u kojem sam živeo pre 15 godina, a koje sada ne pripada nikome. Malo sam prošetao psa na livadi i posle ušao u zdanje da vidim kako izgleda. Bilo je kao da je neko sve to ostavio u žurbi. Kada sam se vratio kući našao sam poruku u kuhinji na kojoj je pisalo "Došao si u moju kuću, sad sam ja došao u tvoju". Odlepio sam. Kada sam prijavio policiji, mislili su da me je neko pratio. Ali nije. Više neću ići u tu kuću.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.