Čovek bez penisa zadovoljio stotine žena, a 40 godina niko nije provalio da ga nema! (VIDEO)

Prava švalerčina

Čovek bez penisa zadovoljio stotine žena, a 40 godina niko nije provalio da ga nema! (VIDEO)

Znao sam da ih dovedem do orgazma, a da me ni ne dotaknu - i to mi je odgovaralo - Andrew Wardle
Objavljeno:

Andrew Wardle, 40-godišnji Britanac rođen bez penisa tvrdi kako je spavao s više od 100 žena, i kako je nekako uspeo od njih da sakrije istinu o svom nedostatku. Beba rođena bez lobanje progovorila! (VIDEO) Po njegovoj je priči snimljen jednočasovni dokumentarac "Čovek bez penisa" koji prikazuje kako je Wardle svoju tajnu otkrio najbližim prijateljima, ali i bivšim i sadašnjim ljubavnicama. - Njih oko 20 posto dosad je saznalo pravu istinu. Teško je tako nešto objasniti novoj devojci. Jednom sam dobio šamar kada sam to rekao curi. Valjda je mislila da je lažem, ali to nije nešto što možete odmah priznati - kazao je Wardle.

Printscreen/Youtube/The man with no penis
Wardle je upoznao 24-godišnju Fedru iz Mađarske na jednom letovanju. Tri godine kasnije počeli su da se dopisuju i započeli su vezu na daljinu zbog čeg je bilo jednostavno izbeći seks. Ovaj čovek usisava i isisava sopstvenu lobanju! Ne verujete? (VIDEO) Kada se kasnije doselila kod njega, kazao joj je da ima mikročip u bubregu zbog infekcije, zbog čega je morala da izbegava dodirivanje njegovih genitalija.
Printscreen/Youtube/The man with no penis
Godinu dana je prihvatala vezu bez seksa, a onda je za njegov nedostatak saznala - na televiziji. Nakon 40 godina laganja, Wardle je odlučio priznati sve. Međutim, on nije seo sa Fedrom i u četiri oka započeo s njom razgovor, već je dao intervju za jedan tabloid i televizijski show.
Printscreen/Youtube/The man with no penis
Fedra je bila šokirana i ljuta kada je saznala. Prijatelji kažu kako je Wardle oduvek znao šarmirati žene i kako ih je imao mnogo na jednu noć. - Umeo sam da dođem do ženskog tela, ali i do njihovog uma. Bio sam pun samopouzdanja u krevetu. Znao sam da ih dovedem do orgazma, a da me ni ne dotaknu - i to mi je odgovaralo.
Printscreen/Youtube/The man with no penis
Wardle je uz to uzimao i drogu - ecstasy, amfetamine i LSD - kako bi imao izgovor zašto ne može "pokrenuti stvar". Rekao je kako se zbog svoje anomalije borio s depresijom, koristio je opojna sredstva. Kako kaže, veoma često je pomišljao na samoubistvo.
Printscreen/Youtube/The man with no penis
Ipak, Wardle je poželeo potpuno funkcionalni penis, a pronađen je i način da mu se to i omogući. Nakon sastanka s doktorom, operisan je četiri puta za dve godine, kako bi mu rekonstruisali penis uz pomoć mišićnog tkiva podlaktice.

ona je odlučila da ostane uz njega tokom operacija i da se oporavi. Jutarnji.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.