Švedski bizar: Omladina liberalne stranke traži legalizaciju incesta i nekrofilije (GIF)

švedski akcioni

Švedski bizar: Omladina liberalne stranke traži legalizaciju incesta i nekrofilije (GIF)

Stranka zahteva ukidanje nekoliko zakona, što bi ozakonilo seksualni odnos uz pristanak između braće i sestara starijih od 15 godina
Objavljeno: 20:11h

Omladina švedske Liberalne narodne stranke tvrdi kako bi incest i nekrofiliju trebalo legalizovati, a svoj stav argumentuju tako što kažu da "čin može biti neobičan i odvratan, ali zakoni ne treba da budu utemeljeni na gadljivosti". Nemački bizar: Pokušali da ukinu zabranu seksa sa životinjama (FOTO) (GIF) Stranka zahteva ukidanje nekoliko zakona, što bi ozakonilo seksualni odnos uz pristanak između braće i sestara starijih od 15 godina. Žele da ozakone i postupak dobrovoljnog poklanjanje tela nakon smrti u seksualne svrhe, bez da počinitelj nekrofilije bude zakonski gonjen.

- Ti zakoni trenutno ne štite nikoga. Razumem da se ovi činovi mogu smatrati neobičnim i odvratnim, ali zakoni ne treba da se budu utemeljeni na gadljivosti - rekla je predsednica omladinske stranke iz Stokholma Sesilija Džonson. Rekla je šta misli o nekrofiliji. - Svaki pojedinac ima pravo da odlučii šta će se sa njegovim telom da uradi nakon smrti. Ako neko odluči da ga pokloni u naučne svrhe, muzej ili nekome za seksualne potrebe, i to bi trebalo da bude prihvatljivo - rekla je Džonsonova. Centar stranke se, ipak, ne slaže sa njom. Kao protivargument su naveli da su incest i nekrofilija protivzakoniti i da će tako i ostati. Bivši švedski ministar i član te stranke na Fejsbuku je ovaj potez omladine nazvao "blesavim pokušajem privlačenja pažnje". Nemačka je imala sličan predlog o incestu 2014. kada se sudilo muškarcu koji je sa svojom sestrom imao četvero dece. Argumenti za ozakonjenje incesta bili su da potencijalni rizici po decu nisu dovoljni da bi sve takve parove, od kojih mnogi ni ne žele decu, trebalo kažnjavati. (Espreso.co.rs / Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.