NESTAO NA SKIJANJU, PA GA PRONAŠLI 4.700 KILOMETARA DALJE: Ameriku je zbunila ova MISTERIJA!
Filipidis je nestao na skijanju, Foto: New York State Police

ČUDAN NESTANAK

NESTAO NA SKIJANJU, PA GA PRONAŠLI 4.700 KILOMETARA DALJE: Ameriku je zbunila ova MISTERIJA!

Skijaš kaže da se ničega ne seća

Objavljeno:

Ameriku već danima potresa misterija oko čudnog nestanka skijaša Konstatinosta Filipidisa (29) iz Toronta.

Otac dvoje dece otišao je s porodicom na skijanje na planinu Vajtfejs u državi Njujork i sve je bilo idilično do nekoliko minuta pre zatvaranja žičara.

Filipidis je poručio ženi da želi još jednom da se spusti niz skijašku stazu. To je i uradio, ali više se nije vratio. Pronašli su ga šest dana posle u Sakramentu u Kaliforniji - čak 4.700 kilometara od mesta gde je poslednji put viđen! On je pronađen u skijaškoj odeći i u prilično lošem mentalnom stanju. Sa sobom je imao čak i skijašku kacigu. Nema pojma šts se dogodilo i kako je završio na potpuno drugoj strani SAD-a. Policija države Njujork potvrdila je da je muškarac pronađen, ali da deluje zbunjeno i da uopšte nema ideje kako se našao u Sakramentu. Međutim, zanimljivo je da je u Kaliforniji pronađen s novom frizurom i novim Ajfonom, ali u identičnoj skijaškoj opremi u kojoj je poslednji put viđen.

Policija ga je pronašla
Policija ga je pronašlafoto: New York State Police

Njegovi prijatelji ne veruju da je u Kaliforniju došao avionom, budući da je Kanađanin svoj pasoš ostavio u hotelu ski resorta. Policija je potvrdila da nema nikakvih povreda i da je u dobrom fizičkom stanju. - Nema nikakvih pomaka u istrazi. Svima ponavlja da se uopšte ne seća poslednjih pet, šest dana - rekao je Džon Tibits iz njujorške policije. S druge strane, policija iz Sakramenta uspela je iz Filipidisa izvući nekoliko detalja. - Rekao nam je da je puno spavao poslednjih dana i da se uopšte ne seća kako je došao s tačke A do tačke B. Ali seća se da ga ja iskrcao vozač kamiona... Policija je na svojim stranicama i objavila fotografiju izgubljenog muškarca i zamolila je sve koji su bili u kontaktu s njim da se jave.

Filipidis nikada nije imao mentalnih problema, problema s pamćenjem, a potvrđeno je da nije uzimao nikakve droge...

Njegovu misterioznu "avanturu" niko ne ume da objasni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.