Velšanki zabranili da izlazi noću zbog ORALNOG SEKSA NA PARKINGU!

PRAZNILA PEPELJARU

Velšanki zabranili da izlazi noću zbog ORALNOG SEKSA NA PARKINGU!

Liza Grej iz Svonsija u naredna četiri meseca neće smeti da napušta kuću posle zalaska sunca pošto je sa momkom Risom Higinsom u kolima uhvaćena u činu "animalističke požude" blizu lokalnog MekDonaldsa
Objavljeno: 15:03h

Radnici MekDonaldsa u velškom gradu Svonsiju spazili su čudno ponašanje u kolima parkiranim ispred restorana u kome su sedeli Liza Grej (28) i njen četiri godine mlađi momak Ris Higins.

Pod očiglednim uticajem alkohola, par se grlio i ljubio, a kada je Liza klekla na kolena, zaposleni u restoranu su pozvali policiju.
Iako se Grej branila da je u spornom trenutku "praznila pepeljaru" , sud je utvrdio da su optuženi uhvaćeni u činu "animalističke požude" čime su vozilo pretvorili u "ljudski zoološki vrt", uzevši učešće u "javnom razvratu i opscenosti." "Akcija" je trajala oko dvadesetak minuta, i zabeležile su je sigurnosne kamere. Nakon odgledanog snimka, sudija je kritikovao par na optuženičkoj klupi zbog "nezrelog ponašanja" i "gubitka poslednje trunke dostojanstva i samopoštovanja."
Oboje su kažnjeni sa po 900 funti, a Grej iduća četiri meseca neće smeti da napušta kuću noću. Higins je poslat na odvikavanje od alkohola, a Grej na četiri nedelje u zatvor zbog kršenja prethodne uslovne kazne. Iako su oboje osuđeni na četiri meseca zatvora, sudija je odlučio da ih zadrži van kaznene ustanove. "Veoma ste blizu da izgubite slobodu", zaključio je nakon izricanja kazne. (Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.