KO JE ODE LUD? SEKU SE I PIJU JEDNO DRUGOM KRV: Grof i grofica vampira otkrivaju vratolomije iz kreveta! (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen

bizarno

KO JE ODE LUD? SEKU SE I PIJU JEDNO DRUGOM KRV: Grof i grofica vampira otkrivaju vratolomije iz kreveta! (VIDEO)

Možda nećete verovati, ali neki ljudi ovako stvarno provode vreme sa svojim partnerom, na obostrano zadovoljstvo

Objavljeno:

Fetiš model Lea (20) i čitač tarot karata Tim (31) iz Ostina u Teksasu upoznali su se na vampirskom festivalu i njihova strastvena mračna konekcija koja se odmah desila, uskoro je postala veza ispijanja krvi.

ŠAMARANJE VAGINE?! Devojke odlepile za novim trendom, pa se udaraju po njoj kao lude! (VIDEO)

Lea i Tim redovno jedno drugo seku žiletom i istaču svoju krv u pehare odakle je piju, dok u intimnijim trenucima sisaju jedno drugom posečene ruke.

- Kada pijem Leinu krv, osećaj je bolji od seksa, jer osećam u krvi tu živu energiju života, esenciju ljudskog bića koja ulazi u mene kroz krv. Leu tada upoznajem na jedan sasvim drugačiiji način, koji se nikada ne može ostvariti rečima - objašnjava Tim svoje viđenje njihovog seksualnog odnosa.

I Lea se slaže - Ja zapravo više volim da pijem krv, nego da imam seks. Kada pijem esenciju ljudskog života to je za mene osećaj bolji od svakog seksa - kaže ona.

Kako su objasnili za Dejli mejl, oni redovno upražnjavaju i seks tokom kojeg se takođe seku i piju krv, jer tokom seksa krv brže cirkuliše.

- Ja sam jako bleda i ne podnosim sunce baš najbolje tako da sam u sebi osećala da sam vampir. Čim sam videla Tima znala sam da je on moj muškarac i odmah smo se osetili - priča Lea.

Vrlo retko prihvataju druge partnere, ali kada se to i desi, uvek moraju videti dokumentaciju da je krv nezaražena kako bi bili sigurni, budući da se i sami redovno kontrolišu.

Kako bi što više ličili na vampire čak su i trajno ugradili dugačke očnjake, a napravili su i sopstvene oltare i sobu za "rituale" a i svoju buduću svadbu planiraju u istoj tematici.

(Espreso.co.rs / DailyMail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.