6 istorijskih priča koje su jezivije od svakog horor filma! (FOTO)

hičkok je u pozadini

6 istorijskih priča koje su jezivije od svakog horor filma! (FOTO)

Ove priče su toliko lude da bi bilo teško napraviti film od njih
Objavljeno: 22:00h

Mnogi se plaše horor filmova i često čekaju da iz istih nauče nešto zanimljivo iz istorije. Istina je da sama istorija može da bude zanimljivija od nelog filma na platnu, a ove priče su dokaz da je život nekad jeziviji od mašte. On uvek ubija na petak 13! 7 razloga zbog kojih ćete se unerediti ako večeras naletite na njega! (FOTO) (GIF) Ove priče još uvek nisu ekranizovane, čini se da su previše jezive i skoro pa ne moguće. 1. Jozef Mengele, Hidra zlikovac iz realnog života Ne samo što je poznat kao Hitlerov SS oficir, Mengele je bio ludi doktor koji sprovodio eksperimente na zarobljenim Jevrejima koji se često imali smrtni ishod. On je u stvari pravi Marvelov Hidra zlikovac, koji je u stripu pripadnik paravojne organizacije koja se bori protiv Osvetnika. Mengele je najviše proučavao blizance, jer su nacisti pokazivali interesovanje za njih, zbog ideje o homogenosti nacije. Skoro svi njegovi pacijenti su umrli.

Wikipedia
2. Dalfin LaLori, zla vlasnica robova Ona je prava osoba koja je olakšala mržnju prema Jugu tokom Građanskog rata. Njeno ludilo nikako nije bilo zabavno njenim robovima, koje je svakodnevno mučila i sakatila. Na kraju, poubijala je svoju poslugu kada joj nije više bila od koristi.
Wikipedia
3. Rozmari Kenedi, Kenedi za koju niste čuli Ona je zaboravljena, a njena porodica je baš to i želela. Rođena sa intelektualnim invaliditetom, Rozmari je izrasla pravu buntovnicu. Njena porodica je htela da joj uradi lobotomiju, koja bi smirila njena ludačka raspoloženja, ali na kraju ona nije mogla ni da hoda ni da govori.
4. Lokusta, prvi serijski ubica na svetu Ova Rimljanka je bila pravi mag sa otrovima, a jedno vreme je bila unajmljena od strane Agrapine Mlađe kako bi ubila imperatora Klaudijusa. Nakon što je Klaudijus umro, Neron ju je unajmio da ubije 13 - godišnju Britanicu kako bi on učvrstio vlast. Lokusta je ubijena zajedno sa svim Neronovim lojalnim ljudima, a pre njegove smrti hteo je da mu napravi otrov. Ipak, odlučio se da ga sekretarica izbode nožem. 5. Prvi veliki masakr u školi, Bat pre Kolumbajna Ovaj masakr se dogodio 72 godine pre Kolumbajna, a do današnjeg dana ovo je najsmrtonosniji maskr u školi koji pamti Amerika. Andrev Kehoe, nakon što nije izabran za blagajnika u varoši, rešio je da se osveti, pa je postavio bombu u čijoj eksploziji je poginulo 40 dece. Na kraju se razneo bombom u kombiju.
Wikipedia
6. Herkulaneum, grad koji je prošao gore od Pompeje Erupcija vulkana Vezuv se povezuje sa Pompejom, ali grad Herkulaneum je zapravo dobio najgore od vulkana. Ovaj grad nije doživeo lavu, jer je oblak od hiljadu stepeni razneo svima glave. Tečnosti u glavama ljudi su se toliko zagrejale, da su im glave doslovno eksplodirale.
Wikipedia
(Espreso.co.rs / Izvor: creepybasement.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.