DECA CRNIH OČIJU BEZ BEONJAČA SEJU STRAH PO SVETU: Ovo su jezive priče onih koji su se susreli s njima!
Foto: Pexels

Strašno

DECA CRNIH OČIJU BEZ BEONJAČA SEJU STRAH PO SVETU: Ovo su jezive priče onih koji su se susreli s njima!

Deca s crnim očima, bez beonjača, nisu nepoznanica ljubiteljima paranormalnog - fenomen je nazvan “Black Eyed Kids”, a takva deca su navodno viđana po čitavom svetu
Objavljeno: 12:46h

Istražitelj paranormalnih aktivnosti Li Brikli radio je na slučaju u kojem je jedna meštanka čula zastrašujući vrisak za koji je mislila da dolazi od deteta u nevolji. Potrčala je u potrazi, i nakon što prvo nije videla nikoga, odjednom je primijetila devojčicu obučenu skroz u belo koja stoji iza nje. Rekla je kako je devojčica držala dlanove preko očiju "kao da iščekuje rođendansku tortu", u potpunoj tišini.

Žena koja je sa sobom imala ćerku upitala je devojčicu je li sve u redu s njom, na što je ova skinula ruke s lica i otvorila oči.

- Bile su potpuno crne, bez zenica, bez beonjače, bez ičega. Odskočila sam i zgrabila svoju kćer, a kad sam ponovno pogledala, više je nije bilo - ispričala je žena.

On je medijima rekao kako je sličan susret i sam doživeo 30 godina ranije, 1982. Izjavio je kako je čuo plač devojčice i zapomaganje upomoć dok je bežala od devojčice obučene u belo. Žena koja je bila s uplašenim detetom rekla mu je kako je "mala imala oči kao Sotona".

U aprilu 2015. video koji je snimio dron iznad polja u istoj oblasti, postavljen na internet, izazvao je pravu lavinu kometara, a mnogi veruju kako je uhvatio devojčicu s crnim očima.

Jedna je lokalna "vidovnjakinja" rekla kako je zapravo reč od duhu devojčice koja je umrla od difterije još u Viktorijansko doba, a patila je i od paralize očiju, zbog čega one deluju tamno i upalo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.