TELO MRTVE ŽENE UKRAO IZ GROBA, PA NAD NJIM RADIO BOLESNE RADNJE: Spremao na JEZIV čin, kad je naišla ONA.. (VIDEO)
Karl Tanzler, Foto: Printscreen/youtube/Shrouded Hand

svi su zgroženi

TELO MRTVE ŽENE UKRAO IZ GROBA, PA NAD NJIM RADIO BOLESNE RADNJE: Spremao na JEZIV čin, kad je naišla ONA.. (VIDEO)

Karl Tanzler rođen je u Drezdenu 1877. godine, a dvadesetih godina prošlog veka preselio se Zefirilis na Floridi, zajedno za ženom i dve ćerke

Objavljeno:

Ubrzo je premešten u Kej Vest, gde je otišao bez porodice. Tamo je dobio posao radiološkog tehničara u lokalnoj bolnici, a ime je promenio u Karl von Kozel, ponekad se predstavljajući i kao grof.

Tokom 30-ih upoznao je pacijentkinju Elenu de Ojos, koja je bolovala od tuberkuloze, a njena majka ju je dovela u bolnicu. Kao dečak, u Nemačkoj, Tanzler je navodno maštao o egzotičnoj lepotici, a kad je video Elenu bio je uveren da je to ona.

Karl Tanzler
Karl Tanzler foto: Printscreen/youtube/Shrouded Hand

Iako nije bio stručan, bio je odlučan da će je spasiti te je dolazio kod njenih roditelja s medicinskom opremom, poklonima, nakitom, odećom i redovno izjavljivao svoju ljubav prema njoj. Ubrzo je Elena preminula, a on je dve godine dolazio svaki dan na njen grob i tvrdio da mu njen duh peva na španskom.

Prestao je da dolazi, a ono što niko nije znao jeste da je u maju 1933. ukrao njen leš i odvezao ga kući.

Spojio joj je kosti žičanim vešalicama i žicama, stavio staklene jabučice u očne duplje te zamenio trulo meso svilenim nitima obrađenim voskom i gipsom. Trbušnu šupljinu ispunio joj je krpama kako bi zadržao oblik ljudskog tela. Na glavu je našio njenu kosu koju mu je dala Elenina majka te stavio odeću i nakit, a smrad je pokušao da sakrije parfemima i formaldehidom.

S obzirom na to da joj je u vaginalnu šupljinu umetnuo papirnu cev, sumnja se da je imao polne odnose s telom mrtve Elene, ali on to nikad nije priznao. Ono što je sigurno jeste da je svake noći spavao u krevetu pored nje, kao i da je povremeno plesao po kući s njenim telom.

"Bolesnu bajku" prekinula je Elenina sestra

Nakon sedam godina glasine su došle do porodice pokojne Elene da doktor noću pleše s nečim poput lutke. Njena sestra Florinda banula mu je na vrata i pronašla telo svoje sestre. Pozvala je policiju, a Tanzler je odmah uhapšen.

Elenino telo
Elenino telofoto: Printscreen/youtube/Shrouded Hand

Nalaz psihologa potvrdio je da je sposoban da prati suđenje, a prema onome što je rekao planirao je da s njom "odleteti u stratosferu, kako bi joj radijacija iz svemira povratila život". Suđenje je nekoliko puta odlagano, a zbog zastarevanja slučaja Tanzler je na kraju oslobođen. Elenino telo izloženo je u lokalnoj mrtvačnici, a čak 6.000 ljudi je došlo da vidi ono što je ostalo od nesrećne devojke.

Na kraju je pokopana u neobeleženom grobu na lokalnom groblju Kej Vesta. Tanzler je umro 1952. godine, a pronađen je tek mesec dana nakon smrti na podu svog stana. Kraj života dočekao uz sa masku s likom Elene, koju je napravio od gipsa.

Bonus video

01:44

SARO JO OSTVARILA DAVNU ŽELJU: BILO JE POMERENO I BIZARNO! Progovorila i o svom ljubavnom životu I ŠTA SMATRA NAJVEĆIM USPESIMA

(Espreso/zenablic/Marija Brčić/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.