RUSKI GENERAL ŠOKIRAO SVET: Vanzemaljci su ovde i jedna loša stvar će se desiti 2017. godine...
Foto: AP

invazija?

RUSKI GENERAL ŠOKIRAO SVET: Vanzemaljci su ovde i jedna loša stvar će se desiti 2017. godine...

General-pukovnik ruskog ratnog vazduhoplovstva u penziji kaže da su naši lideri prodali čovečanstvo vanzemaljcima i da sve spremno za kolonizaciju Zemlje
Objavljeno:

Deo intervjua sa Skjabinom:

Vi ste poznati ne samo kao iskusan vojni komandant SSSR-a i Rusije, koji se u potpunosti posvetio služenju Rusiji, nego i kao dobar analitičar. Kakva su vaša predviđanja za blisku budućnost, i za Rusiju, kao i za Evropu. Svet izgleda pomalo ludo.

– Da, zaista ludo. Ja imam 73 godine i video sam mnogo toga. Ne mogu da ćutim više, ne mogu da spavam, ne mogu da hodam ulicama i da gledam mlade ljude koji šetkaju skrštenih ruku koji nemaju pojma šta se zapravo dešava u zemlji i svetu. Muka mi je od gledanja televizije, čitanja novina. Svuda su laži. Osećam nepodnošljivu bol zbog mlađih generacija, toliko da će mi srce stati. Niko ne zna istinu. Svet govori o izborima u SAD, sukobima u Turskoj i drugim zemljama, u Rusiji, čak se ni o vašim izborima ne razgovara, mi smo uglavnom svi zabrinuti gde jeftinije da idemo na odmor. Ali ovi izbori su poslednji od svih. Za sve. Neće više biti ovog sveta koji ćemo videti ovog leta. Sve će se uskoro dramatično promeniti. Ljude već mnogo decenija vuku za nos. Živite u drugačijoj realnosti.

foto: Shutterstock

Čovečanstvo je na ivici smrti. Gledamo filmove o vanzemaljcima koji napadaju planetu, kolonizuju ljude, izađemo iz bioskopa i nastavimo sa životom. Ali to nije samo film. To je, u stvari, istina! Nedavno sam gledao film o napadu vanzemaljaca, i bio sam iznenađen koliko je dobro režiser predstavio istinu, a vama to izgleda kao bajka. Vojska prva zna da vanzemaljci nisu fikcija, već surova i tužna realnost. Svi potpisuju dokumente koja nisu za obelodanjivanje. Ko kontroliše Oboronservis? Isti američki pion. Sećam se kada sam se prvi put suočio sa ovim, kada sam to saznao, bio sam užasnut nekoliko meseci!

Onda smo upozoreni da ćemo u narednih mesec dana trenirati u bazi i da će oni biti tamo. Dobili smo instrukcije da pripremimo sastanak. Potpisali smo dokumente o zabrani odavanja državnih tajni. A onda je nama, momcima u unifomama, rečeno – da će za samo 20 godina od sada u društvu početi da se otkrivaju informacije o njima kako bi pažljivo rukovali stanovništvom, da ih pripreme. Filmovi, priče u novinama… Zatim će biti onih koji će istraživati ovu temu i sami će morati da objavljuju informacije. Sve smo napravili prema planu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.