GINEKOLOG OTKRIO NAJBIZARNIJU STVAR KOJU JE NAŠAO U VA*INI: Završe tamo dole razni PREDMETI ali OVO je baš previše
dr Marko Kaliks, Foto: Printscreen/Tik-Tok/drcalix.hn

DA LI JE MOGUĆE?!

GINEKOLOG OTKRIO NAJBIZARNIJU STVAR KOJU JE NAŠAO U VA*INI: Završe tamo dole razni PREDMETI ali OVO je baš previše

Ginekolozi ne kriju da su se nagledali svega i svačega

Objavljeno:

Jedan od njih, dr Marko Kaliks, postao je glavna tema medija nakon što je objavio snimak koji je postao viralan. Dr Kaliks je inače aktivan na društvenim mrežama, gde sa svojim pratiocima često deli najneobičnije slučajeve koje je imao u ginekološkoj ordinaciji. Tako je priču koja sledi u nastavku pogledalo nešto više od milion ljudi.

"Rekla je da ima nešto neobično u va*ini", započeo je ginekolog. Otkrio je da je pacijentkinja došla izbezumljena u ordinaciju, izuzetno uznemirena i znojava. Objasnila mu je da ima problema sa spavanjem jer oseća da se u polnom organu nalazi "nešto čudno". Naknadni pregled otkrio je šokantnog krivca za simptome koje je žena osećala.

"Kada sam stavio spekulum, mislio sam da je to neka udica. Na kraju smo ustanovili da je to bubašvaba koju sam morao da uklonim", opisao je dr Kaliks koji se inače susretao sa mnogo toga. Ranije je otkrivao da je ženama morao da vadi prezervative, minijaturne igračke za odrasle, ali da je ovo ostavilo najveći utisak na njega. Dodao je da mu još uvek nije jasno kako je bubašvaba mogla da završi u va*ini.

Inače, jedna stranica navodi da "bubašvabe više vole tamna, vlažna mesta za skrivanje i razmnožavanje" i mogu da "spljošte svoja tela kako bi stale u uska područja". Predugo ostavljanje predmeta u ženskom polnom organu može da dovede do infekcija, oštećenja tkiva i drugih komplikacija. Ginekolog je upozorio sve žene da obrate pažnju na neobične simptome koji uključuju iscedak, krvarenje, otoke ili osip.

Bonus video

01:17

ZBOG ČEGA ŽENE NE OSTAJU TRUDNE VIŠE OD JEDNOG PUTA? Ginekolog obelodanio: Nisu finansije, ZBOG OVOGA SA TRUDNICE NAJUGROŽENIJE!

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.