SEDELA JE MIRNO NA KREVETU, PA OSETILA DA NEŠTO ISPOD GMIŽE: Kad je videla šta, SLEDILA SE U MESTU (VIDEO)
larva, Foto: Youtube/Printscreen/Daily Mail

ŠTA JE OVO?!

SEDELA JE MIRNO NA KREVETU, PA OSETILA DA NEŠTO ISPOD GMIŽE: Kad je videla šta, SLEDILA SE U MESTU (VIDEO)

Nije znala o čemu se radi, ali jedno je bilo sigurno - da joj je preodvratno

Objavljeno:

Beks Din je u svom domu u Sautemptonu uočila biće za koje nije znala da postoji. Nije znala o čemu se radi, ali jedno je bilo sigurno - da joj je preodvratno. Izgledalo je poput kobasice dugačke pet centimetara s tankim repom i puzalo je po hodniku Beksinog doma.

Samo dobri znalci u ovom biću mogu prepoznati larvu pčelolike muve (Eristalis tenax) koja je u ovom slučaju nešto veća od uobičajenih primeraka. Larve su inače dugačke nekoliko centimetara i razvijaju se u vodi bogatoj organskim materijama gde se hrane bakterijama kojih ima u izobilju.

Zovu ih i larve pacovski rep, a upravo im rep služi za disanje. U ovoj fazi u kojoj ih je Beks videla, larve su izašle iz vode na suvo gde će se razvijati u drugu fazu.

Izgledaju dosta čudno i odvratno i upravo je to zateklo Beks. Činilo joj se kao neki ogromni crv sa pacovskim repom. Beks je snimila životinju i pozvala prijatelje da joj pomognu da odgonetne o čemu se radi.

- Ova stvar je debela. Nikad nisam videla nešto tako odvratno. Reši se toga što pre molim te - bio je jedan od komentara na njen video. Neki su rekli kako misle da se radi o vanzemaljskom biću.

Bilo je i onih koji su prepoznali larvu pčelolike muve.

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.