KUPIO ŽENI LAMBORGINI IZ NAJBIZARNIJEG RAZLOGA: Zbog onoga što je uradila bi je svaki muškarac OTERAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/adam22

skup poklon

KUPIO ŽENI LAMBORGINI IZ NAJBIZARNIJEG RAZLOGA: Zbog onoga što je uradila bi je svaki muškarac OTERAO! (VIDEO)

Iako ga je drugi muškarac prozvao lošijim ljubavnikom i imao intimni odnos sa njegovom ženom, ovaj muškarac je otišao korak dalje

Objavljeno:

Prevare u vezi su veoma česte i obično rezultiraju raskidom, ili zajedničkim dogovorom partnera da porade na svom odnosu. Međutim, ovaj muškarac je otišao korak dalje. Iako bi se na njegovom mestu neko postideo, jutjuber Adam Grandmejson, na društvenim mrežama poznatiji kao Adam22, se izdigao iznad jedne situacije u kojoj ni jedan muškarac ne bi želeo da se nađe.

Naime, njegova supruga se pojavila u filmu za odrasle sa fitnes influenserom Džeksonom Luvom, koji tvrdi da je bolji ljubavnik od njega, a Adam je svojoj supruzi Leni zbog toga kupio skupoceni automobil.

Kupio ženi Lamborgini zato što ga je prevarila
Kupio ženi Lamborgini zato što ga je prevarilafoto: Printscreen/TikTok/adam22

Potez čuvenog jutjubera naišao je na burnu reakciju javnosti kada je izjavio da je scena iz filma "neverovatna", a ona ga ni jednom nije prevarila tokom njihove sedmogodišnje veze. .

- Zvanično je prošlo nedelju dana otkako sam dozvolio svojoj ženi da snima filmove za odrsle sa drugim momkom. U početku sam bio ljubomoran, ali kada sam bolje razmislio mislim da je to u redu. Gledala me je kako spavam sa stotinama devojaka i to nikada nije uticalo na našu vezu. Imati intiman odnos sa tim gospodinom bilo je neverovatno za njenu karijeru - napisao je na Tviteru.

Lena, poznata kao Lena D Plag, tvrdila kako ju je to iskustvo "bolelo", jer je odnos trajao 40 minuta i da je polni organ njenog kolege veći od onog koji ima njen suprug.

Adam je odlučio da joj za prvu scenu u ovom filmu pokloni Lamborgini neonsko zelene boje od oko 250 hiljada evra, a njenu reakciju je zabeležio u TikTok objavi.

- Šta? Ovo je za mene? O moj Bože! - vrisnula je ona šokirano ugledavši pred sobom jedan od najpopularnijih automobila.

@adam22 Got my baby something nice to celebrare her new scene! Love you boo ❤️ @Lena The Plug ♬ fukumean - Gunna

Pratioci mladog tiktokera su bili prilično zbunjeni njegovom reakcijom sugerišući da je veoma čudno imati takav odnos sa ženom koja ga je prevarila.

- Sada kad god vozi ovaj auto setiće se Luva.

- Pusti ženu da spava sa njim, a onda joj kupi Lamborgini. Nečuveno!

- Ne mogu da lažem, ali osećam se poniženo - glasili su samo neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Slavni influenser slavu je stekao 2015. godine nakon osnivanja svog podkasta "No Džamper", gde je razgovarao sa javnim ličnostima, najčešće sa reperima. On je takođe reper, direktor diskografske kuće i ima nalog Onlifans kao i njegova supruga. Njega prati 1,6 miliona, dok Lenu prati četiri milona manje ljudi.

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso / srecna.republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.