NARKOMANKA MUČILA LJUBIMCA PA GA PROGUTALA: Veterinar se ZGORZIO kad je video snimak na sudu, OVAKO SE BRANILA!
Narkomanka pojela hrčka, Foto: Printscreen /Facebook /Quetripa Oficial

užasan sličaj

NARKOMANKA MUČILA LJUBIMCA PA GA PROGUTALA: Veterinar se ZGORZIO kad je video snimak na sudu, OVAKO SE BRANILA!

Tokom saslušanja u policiji Ema je tvrdila da je "pomagala hrčku da umre"

Objavljeno:

Majka zavisnica od droge osuđena je na godinu dana u zatvora nakon što je pojela hrčka svoje ćerke. Ema Parker (39) iz Velike Britanije snimljena je seče na pola živog glodara, dok on skiči iz sve snage, pre nego što je progutala obe polovine, piše San.

Bolestan video je dostavljan sudu i na njemu se vidi kako prvo gura nož u loptu u kojoj je bio “Mister Nibls” (Gospodin Gricko), dok u drugoj ruci drži flašu vode. Oko nje su se čuli drugi ljudi, a jedan on njih je uzviknuo da je bolesna.

Žena je zatim izvukla hrčka, koji je trčkarao okolo pre nego što ga je posekla nožem, pa zatim uštinula za vrat dok je još bio živ kako bi ka presekla, ispričao je tužilac Gordon Holt.

Suđenje
Suđenjefoto: Profimedia

Tokom saslušanja u policiji Ema je tvrdila da je “pomagala hrčku da umre” nakon što ga je jedan od njenih pasa ugrizao ranije tog dana.

Na sudu je svedočio i veterinar sa 27 godina iskustva, koji je rekao da je hrčak, pored bola, pretrpeo i strašnu traumu jer su ove životinjice u prirodi plen predatora i itekako osećaju strah. Takođe je kazao da nikada nije čuo hrčka da tako skiči.

Parkerova je ranije bila osuđivana zbog dva slučaja krađe u prodavnici, a prethodnih 15 godina je u svom domu držala razne životinje. Njoj su sada takođe oduzeta dva psa.

(Espreso / Objektiv / The SUN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.