PRED LJUBAVNICOM MU OTKINULA JEZIK I RAZVALILA VILICU: Lekar se šokirao kad je video OVO, naježićete se!
Foto: Printscreen

ŠOK

PRED LJUBAVNICOM MU OTKINULA JEZIK I RAZVALILA VILICU: Lekar se šokirao kad je video OVO, naježićete se!

Žena je odmah zgrabila pištolj iz futrole radnika obezbeđenja i pucala svom partneru u glavu

Objavljeno:

Stravična scena odigrala se u kolumbijskom Siudad Bolivaru 8. avgusta kada je ostrašćena žena metkom otkinula vilicu nevernom, mužu uhvaćenom u prevari.

Ona je u ponedeljak uveče oko 22 sata došla da ga traži u jednom kazinu. Čim je ušla, shvatila je da je njen suprug u društvu druge osobe koja je, prema nekim svedocima, bila njegova ljubavnica, što je pobudilo nekontrolisani bes kod supruge, piše portal La Kale Blu Radio.

Žena je odmah zgrabila pištolj iz futrole radnika obezbeđenja i pucala svom partneru u glavu. Metak ga je pogodio u lice i razneo mu donju polovinu usta. Sve se odigralo jako brzo pred zaprepašćenim posetiocima kazina i navodnom ljubavnicom, a čovek je na licu mesta ostao bez donjeg dela vilice, zuba i jezika.

Na društvenim mrežama pojavili su se i snimci sa telefona i sigurnosne kamere, ali se brzo uklanjaju zbog veoma uznemirujućeg sadržaja.

Žrtva je prebačena u bolnicu gde ga su mu jedva spasili život, a sada se lekari trude da mu rekonstruišu lice.

U međuvremenu, žena je uhapšena na licu mesta i nalazi se u pritvoru.

Lokalne vlasti su izdale saopštenje u kojem pozivaju ljude da budu tolerantni i izbegavaju nasilje koje će se završiti tragično, ne samo za učesnike već i za njihove porodice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.