NAMAMILA LJUBAVNICU SVOG MUŽA U SOBU SA PETORICOM SILOVATELJA: Ono što joj se desilo je BRUTALNIJE od ičeg
Foto: Printscreen/Twiter/soykahos

šokantno

NAMAMILA LJUBAVNICU SVOG MUŽA U SOBU SA PETORICOM SILOVATELJA: Ono što joj se desilo je BRUTALNIJE od ičeg

Izopačena osveta ljubomorne žene zaprepastila je javnost u Indiji

Objavljeno:

Indijka optužena da je skovala bolesni plan za grupno silovanje žene za koju misli da je ljubavnica njenog muža uhapšena je u gradu Hajderabadu u Indiji.

Optužena žena, koju je policija imenovala samo kao Gajatri, razvila je sumnju da je njen muž Srikant započeo aferu sa žrtvom. Žrtva je boravila u kući Srikanta i Gajatri, dok joj navodno nije bilo dobro. Posle nekoliko meseci Gajatri je postala ubeđena da su njen muž i njihova gošća postali ljubavnici.

I Austrija popustila

Policija tvrdi da je ona, u izpačenom pokušaju osvete, primorala pet zaposlenih u njenoj firmi da učestvuju u brutalnom s*ksualnom napadu na ženu. Policijski izvor je rekao da je Gajatri namamila žrtvu u prostoriju u kojoj ju je čekalo petorica silovatelja, piše Dejli star.

Ljubomorna supruga je snimila ceo incident, prema policijskom izveštaju, i navodno je zapretila žrtvi da će podeliti snimak na internetu ako prijavi zločin policiji.

Žrtva je teško povređena u stravičnom napadu, a njena porodica ju je odvezla u privatnu bolnicu i prijavila slučaj policiji.

Silovanje
foto: Profimedia

Visoki policijski zvaničnik rekao je da je odlučeno da se detalji slučaja iznesu u javnost jer se “postavljalo previše pitanja o incidentu”.

Majka optužene žene rekla je novinarima da se Gajatri ranije udala, ali da je napustila muža zbog Srikanta. Nije mogla da potvrdi da li su Srikant i Gajatri zaista venčani.

Silovanje i s*ksualni napadi su veliki problem u indijskom društvu. U 2020. godini, ukupan broj prijavljenih slučajeva silovanja u Indiji bio je više od 28.000. Ova šokantna statistika zapravo predstavlja blagi pad u u odnosu na prethodnu godinu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.