OGLASIO SE POLICAJAC KOJI JE RADIO SRAMNU STVAR U PARKU, A SNIMAK OBIŠAO SVET! Ovo je njegov izgovor
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter

UŽAS

OGLASIO SE POLICAJAC KOJI JE RADIO SRAMNU STVAR U PARKU, A SNIMAK OBIŠAO SVET! Ovo je njegov izgovor

Filipsa je iz žbunja sve vreme snimao jedan prolaznik, a snimak je brzo eksplodirao na društvenim mrežama i već ima oko pola miliona pregleda na Tviteru

Objavljeno: 09:36h

Oženjeni policajac iz Londona koji je snimljen kako masturbira u jednom parku naočigled barem jednog prolaznika, priznao je krivicu nakon što je u četvrtak uhapšen.

Kevin Filips (56) je snimljen usred sramotnog čina dok je bio u uniformi i sedeo na klupi “Hil parka” u naselju Krojdon, a video se pojavio u sredu. Optužen za vređanje javne pristojnosti, saopštio je danas Sud za prekršaje u Krojdonu.

Filips je za svoje nedolično ponašanje okrivio stres i zdravstveno stanje.

Podsećamo Filipsa je iz žbunja sve vreme snimao jedan prolaznik, a snimak je brzo eksplodirao na društvenim mrežama i već ima oko pola miliona pregleda na Tviteru.

Prolaznik je posle toga rešio da se suoči sa njim. Kada mu je prišao snimio je broj Filipsove značke preko kojeg je otkriven njegov identitet.

Policija je odmah reagovala kada je do njih stigao viralni snimak i uhapsila ga dan nakon što ih je žestoko osramotio pred celom zemljom, a i svetom.

Filips se na optuženičkoj klupi obučen u bordo džemper, a zbog vidne nervoze mu je rečeno da prvo dođe do daha pre nego što sedne, piše Miror.

On ranije nije bio osuđivan, a pred sudom se samo izjasnio o krivici, potvrdio svoje ime, datum rođenja i adresu. Posle toga je pušten na slobodu uz kauciju pod uslovom da više ne ulazi u parkove na teritoriji Engleske i Velsa.

Otac dvoje dece sada čeka izricanje kazne, a datum će naknadno biti određen.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.