DA LI JE OVO MOGUĆE? Vatrena PLAVUŠA priznala da je SPAVALA SA 200 MUŠKARACA, a onda još FRAPIRALA JAVNOST
Eni Knajt, Foto: Printscreen/Instagram/anniekknight

fatalna lepotica!

DA LI JE OVO MOGUĆE? Vatrena PLAVUŠA priznala da je SPAVALA SA 200 MUŠKARACA, a onda još FRAPIRALA JAVNOST

Eni Knajt, jedna od najpoznatijih OnlyFans zvezde, otkriva kakve čudne zahteve dobija od muškaraca

Objavljeno: 21:24h

Eni Knajt, koju prati glas "najaktivnije žene u intimnim odnosima u Australiji", otkrila je kakve čudne zahteve dobija od svojih obožavatelja. Za samo 12 meseci spavala je sa 300 muškaraca! Objasnila je da je imala nekoliko bizarnih situacija koje nikada neće moći da zaboravi. Jedna od njih je čitanje eseja i pretvaranje da je muškarac. Inače, Eni ima samo 26 godina.

"Dobila sam esej od tri stranice kao scenario, ispisan stihovima koje sam morala da pročitam. Verovatno bi mi za snimanje trebalo tri sata jer je bilo tako detaljno. Scenario je govorio o tome da sam ja žena najboljeg prijatelja tog tipa i da on dolazi kod mene da mi pomogne oko nečega, a najbolji prijatelj je bio napolju i stvarno sam ga želela", rekla je.

Eni, inače OnlyFans zvezda, rekla je da "nije osuđivala" muškarca jer je želeo da ona odigra njegovu specifičnu fantaziju, ali je rekla da je to morala da odbije jer je scenario bio previše detaljan. "Nisam tako dobra glumica", rekla je nakon što je otkrila da joj je muškarac ponudio 500 dolara da to učini.

Imala je još jedan bizaran zahtev. "Samo sam morala da snimim video kako se budim, pretvarajući se da sam muškarac koji se upravo probudio u telu žene", objasnila je. Eni je ove nedelje gostovala u emisiji "Kyle and Jackie O Show" gde se hvalila kako je spavala sa 300 muškaraca i žena u periodu od jedne godine. "Nameravam da isprobam bilo šta", rekla je. Priznala je da je spavala sa pet različitih ljudi u jednom danu, objašnjavajući da muškarce pronalazi na aplikacijama, a ima i spisak "stalnih" za intimni odnos.

"Osećam se snažno posle. Intimni odnos čini da se osećam dobro. Svrha je da se ti osećaš dobro", rekla je.

Bonus video:

02:00

POLICIJSKI SINDIKALAC ŠOKIRAO U USIJANJU: Kod nas nema elitne prostitucije, teško je dokaziva na sudu

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.