SVE JE PREVARILA: Prosila je na ulici, a onda su je pratili! Kada su videli kako živi, zažalili su što su joj ikad išta davali! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

raskrinkana

SVE JE PREVARILA: Prosila je na ulici, a onda su je pratili! Kada su videli kako živi, zažalili su što su joj ikad išta davali! (VIDEO)

Dvojica muškaraca su primetili ženu koja je dugo vremena obmanjivala ljude pretvarajući se da je beskućnik i onda su odlučili da je uhvate na delu.

Objavljeno: 11:48h

Na Internetu se pojavio snimak koji je izazvao brojne negativne reakcije ljudi.

Na snimku se vidi žena koja glumi prosjakinju i svakoga dana obavlja istu rutinu varanja ljudi. Naime, ona svakoga dana parkira automobil na parkingu Mekdonalds restorana, gde je besplatan parking i sa tablom, na kome piše da je beskućnik, ide da prosi.

Ime žene nije otkriveno, ali se na snimku čuje da žena živi u mestu Ričmond u SAD.

ČARLI ME UJEO ZA PRST! Ovako danas izgledaju akteri legendarnog videa!

Neki ljudi su na njeno iznenađenje otkrili prevaru i odlučili su da raskrinkaju. Oni su i otkrili da živi normalno i da vozi odličan automobil iz 2014. godine.

Muškarci koji su napravili video prišli su lažnoj prosjakinji i počeli da je ispituju zbog čega obmanjuje ljude i kako je nije sramota da to radi, ali ona im je agresivno odgovarala i pretila da će zvati policiju zbog uznemiravanja.

ŽENA ZMAJ: Pojela je 55 hamburgera za manje od 2 minuta! (VIDEO)

Nije poznato koliko je ova žena do sada zaradila novca na ovaj način, ali ispod video snimka koji je objavljen pre 17 sati, piše kako je uhapšena zbog prevare.

Pogledajte video razotkrivanja:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.