SVE DILEME O PROFESIJI BUDUĆNOSTI: Šta je potrebno privredi, a šta prirodi?
Akcija Zasadi drvo, Foto: Promo

LIVE FORUM 21. OKTOBRA DONOSI NOVA REŠENJA

SVE DILEME O PROFESIJI BUDUĆNOSTI: Šta je potrebno privredi, a šta prirodi?

Klimatske promene, izazovi na polju globalnog zdravlja, ograničenost resursa prirodnog kapitala, sve skupa navelo nas je da postavimo nove prioritete i redizajniramo put kojim želimo da idemo u budućnost 

Objavljeno: 16.10.2020. 13:03h

Svet se ubrzano menja. Tradicionalni modeli i načini upravljanja polako ustupaju mesto održivim u većini segmenata.

Klimatske promene, izazovi na polju globalnog zdravlja, ograničenost resursa prirodnog kapitala, sve skupa navelo nas je da postavimo nove prioritete i redizajniramo put kojim želimo da idemo u budućnost.

Poštujući poruke koje nam pririda šalje, svesni da je nužnost da idemo u korak s vremenom i novim tendencijama, o novim profesijama razgovaraćemo s eminentnim stručnjacima iz privrede i šumarske industrije.

Imamo li dovoljno kadrova za ovu važnu oblast? Ukoliko ih nemamo, čemu se onda izlažemo? Koje inovacije u oblasti digitalizacije prate ovu industriju kroz radna mesta? Za koje opcije i nova radna mesta se očekuju da se otvore? Koji kadrovi i koje struke će biti traženi?

Ovo su samo neka od pitanja na koja ćemo pokušati da damo odgovore 21. oktobra na LIVE FORUMU od 10 do 12 sati na kurir.rs, Fejsbuk i Jutjub kanalu Kurira, gde ćemo govoriti o profesiji budućnosti.

Bonus video:

(Promo - tekst / Foto: Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media